Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
champer artas LOGO mikro1

22η Διεθνής Έκθεση Τιράνων (21 – 25 Νοεμβρίου 2015)

Το Γραφείο Οικονομικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στα Τίρανα ενημέρωνει ότι:

“Η Klik Ekspo Group διοργανώνει την 22η Διεθνή Έκθεση Τιράνων (22nd Tirana International Fair), στις 21 – 25 Νοεμβρίου 2015, στο εκθεσιακό κέντρο Palace of Congress. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διεθνή εμπορική έκθεση στην Αλβανία, η οποία, σύμφωνα με τους διοργανωτές, προσελκύει, κάθε χρόνο, πάνω από 30.000 επισκέπτες και 300 διεθνείς εκθέτες από περίπου 30 χώρες.

Σε αυτό το πλαίσιο και επιθυμώντας την αυξημένη ελληνική παρουσία, η Klik Ekspo Group προσφέρει προνομιακά πακέτα συμμετοχής, ειδικά για τις ενδιαφερόμενες εταιρείες ελληνικών ή ελληνοαλβανικών συμφερόντων, οι οποίες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εν λόγω έκθεση σε ειδικό κοινό περίπτερο (Hellenic Pavilion), στο οποίο, βεβαίως, θα προβλέπεται ξεχωριστός εκθεσιακός χώρος για κάθε μέλος.

Το ελάχιστο κόστος για τη συμμετοχή ενός φορέα ή εταιρείας στο κοινό περίπτερο (στον 1ο όροφο του εκθεσιακού κέντρου) ανέρχεται σε 1100 € (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), στο οποίο προστίθεται το τέλος εγγραφής 150 €. Στους συμμετέχοντες που επιθυμούν επιπλέον εξοπλισμό από αυτόν που διατίθεται στην ανωτέρω τιμή, προσφέρεται έκπτωση 10%. Σε περίπτωση που κάποια ελληνική εταιρεία ή φορέας επιθυμεί να συμμετάσχει μεμονωμένα, ήτοι εκτός του ειδικού ελληνικού περιπτέρου, η διοργανώτρια εταιρεία προσφέρει έκπτωση 12% στον επίσημο τιμοκατάλογο”.

Επισυνάπτονται επιστολή της διοργανώτριας εταιρείας, με στοιχεία για την Διεθνή Εμπορική Έκθεση Τιράνων και περαιτέρω πληροφορίες για τις παροχές που προσφέρονται στους εκθέτες.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στο Γραφείο ΟΕΥ, στο ecocomtirana@mfa.gr.

Previous Πώς θα δοθούν οι εκπτώσεις του ΕΝΦΙΑ – H απόφαση
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας