Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
champer artas LOGO mikro1

1st Gourmet Olive Exhibition & delicacies

H “1st Gourmet Olive Exhibition & delicacies” θα πραγματοποιηθεί στις 20, 21 και 22 Μαΐου, 2016 στη Θεσσαλονίκη, στο LAB’ATTOIR

H έκθεση οργανώθηκε με επίκεντρο τους αριστοτέχνες παραγωγούς προϊόντων ελιάς, delicatessen, αρτυμάτων, βοτάνων, καλλυντικών, χρηστικών αντικειμένων υπηρεσιών, εταιριών συσκευασίας και σχεδιασμού και με επιβεβαιωμένους αγοραστές (Hosted Buyers) από 17 χώρες: Σουηδία, Νορβηγία, Ιρλανδία, Μεγάλη Βρετανία, Φιλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Ουγγαρία, Τσεχία, Αυστρία, Ελβετία, αλλά και πολλούς εγχώριους αγοραστές.

*Παράλληλα θα γίνουν και λιανικές πωλήσεις.

Βρείτε συνημμένα το (1) Πληροφορικό Έντυπο, την (2) Κάτοψη του Χώρου και την (3) Αίτηση συμμετοχής.


Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο Stands:
Stand A: Τραπέζι 1,20m x 0,80m :  500 ευρώ + ΦΠΑ
Stand B: Τραπέζι 2,40m x 0,80m: 1000 ευρώ + ΦΠΑ

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.gourmetoliveexhibition.com, ή επικοινωνείτε στο info@gourmetoliveexhibition.com

Previous Δ.Ε.Υ.Α.Α Άρτας: Διαγωνισμός προμήθειας υγρών καυσίμων
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας