H “1st Gourmet Olive Exhibition & delicacies” θα πραγματοποιηθεί στις 20, 21 και 22 Μαΐου, 2016 στη Θεσσαλονίκη, στο LAB’ATTOIR
H έκθεση οργανώθηκε με επίκεντρο τους αριστοτέχνες παραγωγούς προϊόντων ελιάς, delicatessen, αρτυμάτων, βοτάνων, καλλυντικών, χρηστικών αντικειμένων υπηρεσιών, εταιριών συσκευασίας και σχεδιασμού και με επιβεβαιωμένους αγοραστές (Hosted Buyers) από 17 χώρες: Σουηδία, Νορβηγία, Ιρλανδία, Μεγάλη Βρετανία, Φιλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Ουγγαρία, Τσεχία, Αυστρία, Ελβετία, αλλά και πολλούς εγχώριους αγοραστές.
*Παράλληλα θα γίνουν και λιανικές πωλήσεις.
Βρείτε συνημμένα το (1) Πληροφορικό Έντυπο, την (2) Κάτοψη του Χώρου και την (3) Αίτηση συμμετοχής.
Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο Stands:
Stand A: Τραπέζι 1,20m x 0,80m : 500 ευρώ + ΦΠΑ
Stand B: Τραπέζι 2,40m x 0,80m: 1000 ευρώ + ΦΠΑ
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.gourmetoliveexhibition.com, ή επικοινωνείτε στο info@gourmetoliveexhibition.com
Σχετικά Αρχεία: