Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

1Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ “expo-AEGEAN 2013”

Το Επιμελητήριο Λέσβου μας πληροφορεί ότι το διάστημα 14-17 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στη μαρίνα της Μυτιλήνης η 1η Εμπορική-Τουριστική-Πολιτιστική Έκθεση «expo-AEGEAN 2013». Το σύνθημα της έκθεσης είναι «μετατρέπουμε την κρίση σε ευκαιρία». Στην έκθεση Θα συμμετάσχουν επιχειρήσεις και φορείς από τα νησιά του Αιγαίου, την Ηπειρωτική Ελλάδα καθώς και από την Τουρκία.

 

Η όλη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, του Επιμελητηριακού Ομίλου  Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν), του Επιμελητήριου Λέσβου, του Ελληνοτουρκικού Επιμελητήριου Αθηνών, του  Ξενοδοχειακού  Επιμελητήριου  Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε), καθώς και του Δήμου Λέσβου.

 

Η “expo-AEGEAN” Φεστιβάλ Αιγαίου, θα αναδείξει νέες ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις, θα βοηθήσει στην επίτευξη εμπορικών συναλλαγών και τουριστικών συμφωνιών και θα φέρει σε επαφή αγοραστές και προμηθευτές, ώστε όλα αυτά να αποδώσουν τις μεγαλύτερες και καλύτερες προοπτικές και συνεργασίες για τους συμμετέχοντες στην Έκθεση.

 

Στο πλαίσιο της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν :

 

• Διεθνές Συνέδριο Μεταφορών & Logistics

• Forum συμμετεχόντων εκθετών και επισκεπτών για Εμπόριο Μεταφορές

• Forum συμμετεχόντων εκθετών και επισκεπτών για Τουρισμό

• Β2Β επιχειρηματικές συναντήσεις για τη σύναψη συμφωνιών.

 

Οι τιμές για τα περίπτερα είναι :

1) Περίπτερο διαστάσεων 5Χ5 τ.μ. = 1600 ευρώ + ΦΠΑ 16%

2) Περίπτερο διαστάσεων 3Χ3 τ.μ. = 1040 ευρώ + ΦΠΑ 16%

 

Οι ενδιαφερόμενοι για ενοικίαση περιπτέρου μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα. Άννα Κρεμλή, υπεύθυνη για την διοργάνωση της έκθεσης, στα τηλέφωνα : 212-1004102 και 6985-021044

 

Το Επιμελητήριο Λέσβου μας πληροφορεί επίσης ότι οι εκθέτες και επισκέπτες  της έκθεσης μπορούν  να επικοινωνήσουν με το πρακτορείο PICOLO TRAVEL στη Μυτιλήνη είτε τηλεφωνικά 22510-27000 είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: piccolo@otenet.gr ώστε να  εξυπηρετηθούν με το οικονομικό πακέτοπου ετοίμασε και αφορά τη μεταφορά, τη διαμονή σε ξενοδοχείο, τη διατροφή κλ.π.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Λέσβου για να δηλώσουν συμμετοχή στη ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 10 το πρωί για την επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό, ή για τις επιχειρηματικές  συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν σε ειδικό χώρο του Επιμελητηρίου εάν επιθυμούν να συνεργαστούν με Τούρκους ομολόγους τους.

Previous Επιλογή κατάταξης σε κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία στον ΟΑΕΕ
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας