Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
gynaikeia epix apothem aprovlepton F1033682903

ΥΠΑΝ: Αυξήσεις κατανομών πιστώσεων για 2 προγράμματα του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων»

Σε αυξήσεις των κατανομών πιστώσεων για 2 προγράμματα από το «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων» (ΕΠΕΑΑ), προχώρησε, στις 23 Ιουνίου, το υπ. Ανάπτυξης, αφού η αυξημένη απορρόφηση πιστώσεων κατά το Α’ εξάμηνο του 2014 είχε ως αποτέλεσμα την εξάντληση των διαθεσίμων κονδυλίων και ως εκ τούτου  την προσωρινή παύση των πληρωμών.

Ειδικότερα, όσον αφορά στο πρόγραμμα “Ολοκληρωμένη Παρέμβαση για τη Στήριξη της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας» η διατεθείσα κατανομή συνολικού ύψους 2,6 εκατομμυρίων  ευρώ εξαντλήθηκε στις 16.05.2014. Αντιστοίχως, οι πιστώσεις που αφορούσαν στο πρόγραμμα «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Παρέμβασης για τη στήριξη της Επιχειρηματικότητας των Επιχειρήσεων και των Εργαζομένων» εξαντλήθηκαν στις 17.06.2014.

Στο πλαίσιο αυτό, το υπουργείο προέβη άμεσα σε αυξήσεις των κατανομών πιστώσεων με στόχο την εξυπηρέτηση των δικαιούχων του προγράμματος, την ομαλή ροή των πληρωμών για τους επόμενους μήνες και την απρόσκοπτη συνέχιση των επενδύσεων.

Σύμφωνα με τη νέα κατανομή στο πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη Παρέμβαση για τη Στήριξη της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας» διατίθενται € 865.000 εντός του Ιουνίου και επιπλέον 4,5 εκατ. για τους επόμενους τρείς μήνες. Για το πρόγραμμα «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Παρέμβασης για τη στήριξη της Επιχειρηματικότητας των Επιχειρήσεων και των Εργαζομένων» διατίθενται € 4,8 εκατ. και € 5,5 εκατ. αντιστοίχως.

Previous Αποφάσεις Οικονομικής Επιτροπής για έργα Πολιτισμού Οδικά & άλλων υποδομών στις Π. Ε.
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας