Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Υπ. Ανάπτυξης: Η 28η Φεβρουαρίου καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων υπαγωγής επενδύσεων στον Ά κύκλο του επενδυτικού νόμου 3908

Η 28η Φεβρουαρίου θα οριστεί ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων υπαγωγής επενδύσεων στον επενδυτικό νόμο 3908/2011, για τον Α’ κύκλο του 2014.  Αυτό ανακοινώθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης και θα αναληφθεί άμεσα και σχετική νομοθετική πρωτοβουλία.

Οι ημερομηνίες έναρξης και λήξης της περιόδου υποβολής αιτήσεων υπαγωγής για τον Β΄ Κύκλο του 2014 θα καθοριστούν με Υπουργική Απόφαση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι ενέργειες αυτές είναι επιβεβλημένες λόγω των αλλαγών νομικού πλαισίου της Ε.Ε. για τις κρατικές ενισχύσεις, που θα τεθούν σε εφαρμογή από το 2ο εξάμηνο του 2014 και προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα στις διαδικασίες αξιολόγησης, ένταξης και χρηματοδότησης των ώριμων επενδυτικών σχεδίων.

Σημειώνεται ότι στις ημερομηνίες και προθεσμίες που ανακοινώνονται δεν θα δοθούν παρατάσεις λόγω των ανελαστικών χρονοδιαγραμμάτων που θέτει η Ε.Ε. για την εφαρμογή του νέου νομικού πλαισίου.

Previous Αλλαγές σε φορολογία, ασφαλιστικές εισφορές και στήριξη του Επιμελητηριακού θεσμού ζητά η ΚΕΕ
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας