Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
yourtranslator gr3 F12953

Yourtranslator.gr – Μιλάει τη γλώσσα των πελατών του!

Ένα νέο startup ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του στο χώρο των υπηρεσιών μετάφρασης. Πρόκειται για το yourtranslator.gr, του οποίου ιδρύτριες είναι τρεις μεταφράστριες, η Αλίκη Αναγνώστη, Μαρίνα Σπανού και η Ντίνα Τυροβολά.

Η ιστορία τους ξεκίνησε το 2003 όταν συναντήθηκαν στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο για τις σπουδές τους: Μετάφραση και Διερμηνεία. Ακολούθησαν παράλληλους δρόμους μεταπτυχιακών (η Αλίκη Κινεζικά σε Σκωτία και Κίνα, η Μαρίνα Τουρκικά σε Τουρκία και Ολλανδία και η Ντίνα Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά) και αφού απέκτησαν σημαντική εργασιακή εμπειρία, αποφάσισαν να δημιουργήσουν κάτι δικό τους.

Συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα δίκτυο freelancers, το οποίο θα ανέπτυσσε άμεσες σχέσεις με τους πελάτες και θα λειτουργούσε σε ηλεκτρονική βάση, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα επαγγελματική ποιότητα και ανταγωνιστικό κόστος υπηρεσιών. Στο χώρο της μετάφρασης, δραστηριοποιούνται πολλά γραφεία και ελεύθεροι επαγγελματίες, με τα πρώτα να μην μπορούν να διατηρήσουν χαμηλά το κόστος για τον πελάτη και τους δεύτερους να μην μπορούν να διαχειριστούν μεμονωμένα μεγάλους όγκους έργων και σε πολλές γλώσσες. Το yourtranslator.gr, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και χάρη στην εμπειρία των μελών του, κατάφερε να εξασφαλίσει στους πελάτες του όλα τα πλεονεκτήματα ποιότητας, ταχύτητας και κόστους, με απλό και ηλεκτρονικό τρόπο. Simple and Smart.

Μάλιστα, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, στόχος του yourtranslator.gr είναι η ενίσχυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας της χώρας και η τόνωση της εξωστρέφειας της ελληνικής αγοράς, χάρη στις δυνατότητες που προσφέρει το διαδίκτυο και οι νέες τεχνολογίες.

Σήμερα, η ομάδα των μεταφραστών του περιλαμβάνει πάνω από 70 ελεύθερους επαγγελματίες από διάφορες χώρες του κόσμου και καλύπτει την πλειονότητα των ευρωπαϊκών και ασιατικών γλωσσών σε πληθώρα υπηρεσιών, όπως Μετάφραση-Επίσημες μεταφράσεις, Επιμέλεια κειμένου, Διερμηνεία, Απομαγνητοφώνηση, και Υποτιτλισμό.

Πηγή: www.epixeiro.gr

Previous Βελτίωση της εξυπηρέτησης των καταναλωτών σε τηλεφωνία και Internet προωθεί η ΕΕΤΤ
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας