Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
epimelitirio F19104 F2739

ΞΕΚΙΝΑ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΤΑΣ.

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

 

                                                            Άρτα 8 Αυγούστου 2013

 

 

ΞΕΚΙΝΑ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΤΑΣ

 

Το Επιμελητήριο Άρτας ενημερώνει τις Επιχειρήσεις – Μέλη του και ειδικότερα αυτές που δραστηριοποιούνται  σε υπηρεσίες Εστίασης όπως ²Εστιατόρια, Πιτσαρίες, Ταβέρνες, Σουβλατζίδικα, Ψητοπωλεία, Καφέ-μπαρ, Καφετέριες, Καφενεία κλπ² ότι, από 1η Αυγούστου 2013 μειώθηκε ο Φ.Π.Α. από 23% σε 13%.

Η μείωση του Φ.Π.Α. ισχύει μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2013 (Δοκιμαστική Περίοδος).

Οι Εμπλεκόμενες Ομοσπονδίες υπέγραψαν από κοινού με τα Υπουργεία Ανάπτυξης – Οικονομικών & Τουρισμού ²Συμφωνητικό Μείωσης Τιμής², με την υποχρέωση οι Επιχειρήσεις που θα θελήσουν  να συμμετάσχουν στην εκστρατεία μείωσης των τιμών, να μειώσουν τις τιμές των προϊόντων κατά τουλάχιστον 5% στα ¾ των ειδών του τιμοκαταλόγου για να μπορούν να παραλάβουν το σήμα.

Η προσπάθεια αυτή θα έχει και ανταποδοτικά οφέλη για τις Επιχειρήσεις, όπως προτεραιότητα σε σειρά Ευρωπαϊκών προγραμμάτων ενίσχυσης, επικοινωνιακή υποστήριξη με ονομαστική αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης κλπ για όσο διάστημα διαρκεί η συμφωνία.

Οι Επιχειρήσεις που θα θελήσουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα μείωσης τιμών θα λάβουν το ειδικό σήμα που φέρνει μοναδική αρίθμηση για κάθε Επιχείρηση και το οποίο θα τοποθετείτε σε εμφανές σημείο της Επιχείρησής τους.

Για την παραλαβή του ειδικού σήματος οι ενδιαφερόμενες Επιχειρήσεις – Μέλη του  Επιμελητηρίου Άρτας θα πρέπει να προσέλθουν στα Γραφεία του (Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου, 4ος όροφος) προσκομίζοντας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ τα εξής:

1. Παλαιό τιμοκατάλογο που θα φέρει την σφραγίδα της επιχείρησης.

2. Νέο τιμοκατάλογο με το νέο καθεστώς ΦΠΑ και μειωμένες τις τιμές στα ¾ των ειδών κατά τουλάχιστον 5% όπως αναφέρεται παραπάνω (πχ αν ο κατάλογος έχει 20 είδη η μείωση πρέπει να περάσει στα 15 είδη) σε 2 στήλες, μια με τις τιμές με ΦΠΑ 23% και μια με τις τιμές με ΦΠΑ 13%.

3.   Υπογραφή συμφωνητικού μεταξύ του φορέα και της επιχείρησης ότι αποδέχεται τους όρους χορήγησης του Ειδικού Σήματος, παραμένει στα αρχεία του φορέα.

4.   Την σφραγίδα της επιχείρησης.

Αρμόδια για την χορήγηση του Ειδικού Σήματος της μείωσης των τιμών σε κάθε Επιχείρηση – Μέλος του Επιμελητηρίου Άρτας που θα ενδιαφερθεί, έχει ορισθεί η κ. Λάμπρη Στυλιανή (τηλ. 2681028728).

 

 

            ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΤΑΣ

 

 

 

Previous Αντιδρούν έμποροι και επαγγελματίες στις απειλές για κατασχέσεις.
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας