Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
vouli F 358790757

Βουλή: Τι προβλέπει η τροπολογία για την καταβολή φορολογικών οφειλών

Έξι τροπολογίες, που είχαν προαναγγελθεί, κατέθεσε η κυβέρνηση στο νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Οι τροπολογίες περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων ρυθμίσεις σχετικά με την καταβολή φορολογικών οφειλών και την απόδοση των χρηματικών διαθεσίμων του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Οι τροπολογίες αφορούν:

  • την απόδοση των χρηματικών διαθεσίμων του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, στο Ελληνικό Δημόσιο, ρυθμίσεις σχετικά με την καταβολή φορολογικών οφειλών και τροποποίηση των διατάξεων σχετικά με την αξιοποίηση των κεφαλαίων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Ασφαλιστικών Φορέων
  • την παροχή κάλυψης από τον ΕΟΠΥΥ, για την χρονική περίοδο από 1-3-2015 έως 29-2-2016, για παροχές ασθένειας σε είδος στις κάτωθι κατηγορίες: α) Στους εργαζομένους της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος και των Ναυπηγείων Ελευσίνας β) Σε ασφαλισμένους του ΕΤΑΑ των τομέων i) ασφάλισης νομικών και ii) σύνταξης και ασφάλισης υγειονομικών.
  • α) την μετάθεση της έναρξης ισχύος διάταξης σχετικά με τους κανόνες σύναψης δημοσίων συμβάσεων έργων, προμηθειών και υπηρεσιών. β) την υποχρέωση δημοσίευσης των συμβάσεων τους στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ). γ) και την κατάργηση παραγράφων 1 – 11 του άρθρου 2 του ν. 2286/1995, σχετικά με ενιαίο πρόγραμμα προμηθειών (Ε.Π.Π.).

naftemporiki.gr

Previous ΓΣΒΕΕ: Κατώτερη των προσδοκιών η ρύθμιση των ασφαλιστικών οφειλών
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας