Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
champer artas LOGO mikro1

TτΕ: Προειδοποιήσεις για ψευδή διαδικτυακό τόπο ασφαλιστικής εταιρείας

Προειδοποίηση για τον δικτυακό τόπο «enterpriseinsuranceclaim.com» εξέδωσε η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ), τονίζοντας ότι ο συγκεκριμένος ιστότοπος δεν σχετίζεται με την ασφαλιστική εταιρεία Enterprise Insurance Company Plc.

Παράλληλα, καθιστά σαφές ότι περιέχει ψευδείς και παραπλανητικές πληροφορίες σχετικά με την ισχύ ασφαλιστηρίων συμβολαίων και την κατάσταση των ασφαλισμένων.

Η ΤτΕ, η οποία ενημερώθηκε σχετικώς από την Επιτροπή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του Γιβραλτάρ (GFSC), εφιστά την προσοχή του κοινού και συμβουλεύει τους ασφαλισμένους να βασίζονται μόνο στις πληροφορίες που εκδίδει η ίδια και ο Προσωρινός Εκκαθαριστής της Enterprise.

Όσοι έχουν ήδη εμπλακεί σε τυχόν δοσοληψίες με τον εν λόγω δικτυακό τόπο, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη νομική υπηρεσία (Enforcement division) της GFSC.

Σημειώνεται ότι η Enterprise Insurance Company, η οποία διαθέτει την έδρα της στο Γιβραλτάρ, τέθηκε υπό εκκαθάριση τον Ιούλιο, λόγω αδυναμίας αποζημίωσης των απαιτήσεων των πελατών της.

Στην Ελλάδα, για τον κλάδο υποχρεωτικής ασφάλισης αστικής ευθύνης, η ασφαλιστική εταιρία έχει ορίσει ως ειδικό αντιπρόσωπο την Enterprise Hellas ΕΠΕ.

naftemporiki.gr

Previous 9+1 φορολογικές αλλαγές τον Σεπτέμβριο
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας