Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
tradexpo indonesia2014 F347556680

TRADEXPOIndonesia 8-12 Οκτωβρίου, 2014 στο JakartaInternationalExpo, Kemayoran

Στις 8-12 Οκτωβρίου, στο μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της χώρας, το JakartaInternationalExpo, Kemayoran, θα πραγματοποιηθεί η TRADEXPOIndonesia, με ισχυρή στήριξη τόσο από την Κυβέρνηση όσο και από τον Ιδιωτικό τομέα.

Εκεί θα εκτεθούν τα πιο πρόσφατα και ανώτερης ποιότητας Ινδονησιακά εξαγώγιμα προϊόντα, απευθείας από τους παραγωγούς. Περισσότερες από 1000 εταιρείες, που ηγούνται στο ανάλογο είδος εμπορευμάτων και προϊόντων, περιμένουν να σας καλωσορίσουν και να καλύψουν τις όποιες επιχειρηματικές ανάγκες και απαιτήσεις σας, από φυσικής προέλευσης rattan και προϊόντα ξύλου μέχρι βιομηχανικά προϊόντα.

Παραγωγοί μιας ευρείας γκάμας ποιοτικών προϊόντων, όπως εξαρτήματα αυτοκινήτων και ανταλλακτικά, υλικά οικοδομών, καλλυντικά, υαλικά, μεταλλικά προϊόντα, φαρμακευτικά προϊόντα, αθλητικά είδη, γραφική ύλη, ενδύματα, μοναδικά χειροτεχνήματα και είδη τέχνης, καθώς και τρόφιμα και ποτά, είναι έτοιμοι να σας γνωρίσουν και να σας προσφέρουν τα καινοτόμα προϊόντας τους.

Με βελτιώσεις στη διάταξη της έκθεσης, στη ροή κυκλοφορίας των επισκεπτών, στο σχεδιασμό των περιπτέρων και προβολή των εκθεμάτων, παράλληλα με τις νέες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, η αναζήτηση των προϊόντων του ενδιαφέροντός σας γίνεται πιο εύκολη και η εύρεση ευκαιριών πιο αποδοτική.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο:  www.tradexpoindonesia.com

Μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε με την Πρεσβεία της Ινδονησίας:

Tηλ. 210 6742345, 6746418, ext.2, Fax 210 6756955

Website: www.indonesia.gr, E-mail: indathgr@otenet.gr

 

Previous Νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 16.000 ανέργους με εξασφαλισμένη εξάμηνη εργασία
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας