Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
alexiadis tryfon F 1033875044

Τρ. Αλεξιάδης για αντικειμενικές: Θα τηρηθούν οι υποχρεώσεις απέναντι στη Δικαιοσύνη

Η κυβέρνηση θα τηρήσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στη Δικαιοσύνη, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης σχολιάζοντας την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις αλλαγές στις αντικειμενικές αξίες.

Μιλώντας σε ημερίδα του Οικονομικού Επιμελητηρίου και του Συνδέσμου Οικονομικών Διευθυντών Ελλάδας, ο κ. Αλεξιάδης έσπευσε πάντως να τονίσει ότι το υπουργείο Οικονομικών θα τοποθετηθεί επί του θέματος αφού μελετήσει την απόφαση του ΣτΕ.

Σε κάθε περίπτωση, το 2016 θα είναι έτος αλλαγών για τη φορολογία ακινήτων, καθώς την επόμενη χρονιά θα προχωρήσει και η ανάπτυξη νέου συστήματος προσδιορισμού των τιμών των ακινήτων αλλά και η τροποποίηση της μεθόδου υπολογισμού του ΕΝΦΙΑ.

Μιλώντας στην ίδια ημερίδα, ο κ. Αλεξιάδης προανήγγειλε τη δημιουργία συμβουλίου Φορολογικής Πολιτικής στο οποίο, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό, θα πρέπει να συμμετέχουν όλα τα πολιτικά κόμματα.

Υποστήριξε επίσης ότι η αύξηση των φορολογικών συντελεστών δεν οδηγεί στα αναμενόμενα αποτελέσματα αναφέροντας ως παράδειγμα την υπερφορολόγηση των καπνικών προϊόντων (σ.σ έχει αυξηθεί υπερβολικά η κατανάλωση λαθραίων τσιγάρων) ακόμη και των τελών κυκλοφορίας (σ.σ έχουν κατατεθεί πινακίδες από περίπου 1,2 εκατομμύρια οχήματα). 

naftemporiki.gr

Previous ΚΕΝ Άρτας: Επαναληπτικός διαγωνισμός προμήθειας άρτου τύπου 70% χωρίς άλευρα
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας