Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
koinofelis erasia F353736902

Τον Ιανουάριο 52.818 θέσεις κοινωφελούς εργασίας

Εντός του Ιανουαρίου θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τις 52.818 θέσεις κοινωφελούς εργασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες το σχετικό πρόγραμμα είναι έτοιμο και η προκήρυξή του θα γίνει εντός των επόμενων ημερών.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι πεντάμηνη, ενώ το συνολικό κονδύλι ανέρχεται σε 200 εκατομμύρια ευρώ και θα καλυφθεί από το ΕΣΠΑ.  

Ο διοίκητής του ΟΑΕΔ κ. Θ Αμπατζόγλου έχει αποστέλλει στο ΑΣΕΠ προς  έγκριση το σχέδιο δημόσιας πρόσκλησης στο οποίο περιέχονται οι όροι συμμετοχής στο πρόγραμμα. Με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης διαδικασίας, θα ανακοινωθεί η προκήρυξη και οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων, αλλά και οι θέσεις ανά τομέα. Δηλαδή θα υπάρχουν σε κάθε περιοχή και σε κάθε φορέα αναλυτικά οι προσφερόμενες θέσεις.

Το πρόγραμμα υλοποιείται σε δήμους, περιφέρειες, ασφαλιστικά ταμεία, νοσοκομεία, νομικά πρόσωπα και άλλους φορείς του δημοσίου.  

To ποσό που θα εισπράττουν οι ωφελούμενοι – άνεργοι, οι οποίοι θα ενταχθούν στο πρόγραμμα κινείται στα επίπεδα του κατώτατου μισθού.  

Πρέπει να αναφερθεί πως οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ και μπορεί να είναι μέλη οικογενειών που δεν εργάζεται κανείς, άτομα που αναζητούν δουλειά πάνω από 12 μήνες, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, πτυχιούχοι ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων κ.α.   

Αναλυτικά, ο αριθμός των θέσεων ανά ειδικότητα και ανά φορέα περιλαμβάνονται στοσυγκεντρωτικό πίνακα.

tovima.gr

Previous Κατατέθηκε η πρόταση για το πρόγραμμα κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας