Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
champer artas LOGO mikro1

Το ΕΣΠΑ 2014-2020 στη σύσκεψη του υφυπουργού Ανάπτυξης με το προεδρείο της ΚΕΔΕ

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ.Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος πραγματοποίησε συνάντηση με το Προεδρείο της ΚΕΔΕ, με θέμα την καλύτερη προετοιμασία και την υποστήριξη των Δήμων για τη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020. Το Προεδρείο της ΚΕΔΕ ανέλυσε στον κ.Υφυπουργό τη μεγάλη χρησιμότητα των στελεχών που διατέθηκαν κατά την περίοδο του ΕΣΠΑ στους Δήμους, ιδίως στους μικρούς, στους ορεινούς και στους νησιωτικούς, με χρηματοδότηση από την Τεχνική βοήθεια και με διάθεση απ’ ευθείας απ’ τη ΜΟΔ. 
Με βάση τα ανωτέρω και σύμφωνα με την άποψη που εξέφρασε ο αρμόδιος Υφυπουργός κ.Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος για έγκαιρη προετοιμασία και καλή επιχειρησιακή ετοιμότητα των φορέων υλοποίησης εν όψει του νέου χρηματοδοτικού πακέτου συνδιαμορφώθηκαν τα παρακάτω: 
•Η ΜΟΔ θα συνεχίσει να στηρίζει τους Δήμους στη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020:
α) μέσω των ομάδων ΜΟΔ ιδιαίτερα τους Δήμους των νησιωτικών και απομακρυσμένων περιοχών, ώστε να ωριμάσουν τα έργα και να επιταχυνθεί η ολοκλήρωσή τους στη νέα προγραμματική περίοδο.
β) με τοποθέτηση στελεχών στους Δήμους μετά από διάγνωση αναγκών και για όσο διάστημα κρίνεται απαραίτητο.
γ) με ενίσχυση πόρων Τεχνικής βοήθειας για την υποστήριξη του Δήμου, την ωρίμανση και την παρακολούθηση των έργων.
δ) με στόχο κανένας Δήμος και ιδίως όπου υπάρχει έλλειψη στελεχών, να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα εν όψει της υλοποίησης έργων από το ΣΕΣ.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από την ΚΕΔΕ ο κ.Κ.Ασκούνης Πρόεδρος, ο κ.Α.Κοιμήσης Γενικός Γραμματέας και Δήμαρχος Αμφιλοχίας και ο κ.Κ.Τζανακούλης.

Previous Αυξήσεις στα φάρμακα ζητούν οι φαρμακοβιομηχανίες
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας