Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
psaroplia F 1468009907

Το Επιμελητήριο Άρτας επικροτεί τη δημιουργία Μόνιμου Εκθετηρίου Τοπικών Προϊόντων και Τουριστικής Προβολής.

Το Διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Άρτας επικροτεί την απόφαση του Δημάρχου Αρταίων να υιοθετήσει το αίτημα του επιχειρηματικού και τουριστικού κόσμου την Άρτας για την αξιοποίηση ενός εκ των καταστημάτων, που ανακαινίστηκαν πρόσφατα, στα Ψαροπλιά, για τη δημιουργία Μόνιμου Εκθετηρίου Τοπικών Προϊόντων και Τουριστικής Προβολής.

Ως Διοίκηση του Επιμελητηρίου είμαστε διατεθειμένοι να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, άλλωστε πρόκειται για μια πρόταση που διατυπώσαμε επανειλημμένως τα τελευταία δύο χρόνια σε συναντήσεις με το Δήμαρχο και επιστολές μας.

Εξάλλου, ως Επιμελητήριο Άρτας κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να ανοίξουμε νέους επιχειρηματικούς και παραγωγικούς δρόμους, να κατευθύνουμε παραγωγούς και επαγγελματίες, να συμβουλεύσουμε όσους ακόμη είναι διατεθειμένοι να δραστηριοποιηθούν επενδυτικά, να προωθήσουμε σε μεγάλες και μικρές αγορές τα προϊόντα μας.

Κάθε συνεργασία με τους φορείς του τόπου μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και μας γεμίζει δύναμη για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.

Previous ΤΕΙ Ηπείρου: Διαγωνισμός για το σχεδιασμό, ανάπτυξη, εγκατάσταση, εφαρμογή και πιστοποίηση Συστήματος Διαχείρισης και Διασφάλισης της Ποιότητας (ΣΔΔΠ) στις ακαδημαϊκές μονάδες, βιβλιοθήκες, ιδρυματικές δράσεις & διοικητικές υπηρεσίες
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας