Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
moskovisi pierre F 652840246

Το δημοσιονομικό κενό στη συνάντηση Ν. Παππά και Ευκλ. Τσακαλώτου με Π. Μοσκοβισί

Ο τρόπος σύγκλισης στο δημοσιονομικό κενό έως το τέλος του 2016 βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν στις Βρυξέλλες ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος, με τον ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί.

Σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους στη συνάντηση συζητήθηκε η συνέχιση της διαδικασίας διαβούλευσης και ειδικότερα ο τρόπος σύγκλισης στο δημοσιονομικό κενό έως το τέλος του 2016. 

Εξάλλου, η εκπρόσωπος του Γάλλου Επιτρόπου, Ανίκα Μπράιτχαρτ σημείωσε ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα της ελληνικής πλευράς.

Όπως επισημαίνει, η Μπράιτχαρτ «σε αυτό το στάδιο των διαβουλεύσεων, όλες οι ανταλλαγές πληροφοριών είναι χρήσιμες». Τονίζει, ωστόσο, ότι δεν είναι δυνατή η επίτευξη συμφωνίας, χωρίς τη συγκατάθεση και των τριών θεσμών.

«Αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού, όπως συμφωνήθηκαν μεταξύ της Ελλάδας και των άλλων χωρών της ευρωζώνης, στις 20 Φεβρουαρίου», αναφέρει η εκπρόσωπος της Επιτροπής.

naftemporiki.gr, ΑΜΠΕ

Previous Καμία πρόταση δεν εξασφαλίζει έξοδο από την κρίση εκτιμά ο Κ. Μίχαλος
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας