Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
golomazos F 2142996954

Την παράταση του ωραρίου λειτουργίας των τραπεζών ζητά με επιστολή του στα συναρμόδια υπουργεία ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας

Την παράταση του ωραρίου λειτουργίας των τραπεζών με στόχο την εξυπηρέτηση του κοινού και την αποφυγή φαινομένων συγχρωτισμού ζητά με επιστολή του στα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης και την Ενωση Ελληνικών Τραπεζών ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας κ. Ιωάννης Γκολομάζος.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί,

Οι εικόνες που συναντάμε καθημερινώς, το τελευταίο διάστημα, έξω από τα καταστήματα των τραπεζών είναι τουλάχιστον απαράδεκτες. Οι πολίτες παραβλέπουν την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων και συνωστίζονται σε τεράστιες ουρές, αναμένοντας να εξυπηρετηθούν στα λιγοστά ταμεία.

Για να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός, προτείνουμε την παράταση του ωραρίου λειτουργίας τους για την εξυπηρέτηση του κοινού, τουλάχιστον για την περίοδο των εορτών, οπότε καταβάλλονται τα δώρα στους συνταξιούχους.

Με την παράκληση το αίτημά μας να γίνει άμεσα αποδεκτό, αναμένουμε τις ενέργειές σας!

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Γκολομάζος»

Previous Το Επιμελητήριο Άρτας στο πλευρών των ευπαθών ομάδων/ Συμμετέχει στην πρωτοβουλία για συλλογή και διάθεση τροφίμων & παιχνιδιών
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας