Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
xaritsis gg espa F1499920004

Την άμεση προκήρυξη νέων προγραμμάτων ΕΣΠΑ για τις επιχειρήσεις ανακοίνωσε ο Αλέξης Χαρίτσης στα Ιωάνννινα

Την προκήρυξη του Προγράμματος “Επιχειρω Έξω”, με προϋπ. 30 εκατ. ευρώ, στο αμέσως προσεχές διάστημα ανακοίνωσε μεταξύ άλλων, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, μιλώντας στο Περιφερειακό Συνέδριο Ανάπτυξης στα Ιωάννινα, καθώς και την έναρξη του δεύτερου κύκλου των προγραμμάτων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας.

“Αυτές τις μέρες προκηρύσσουμε στοχευμένο πρόγραμμα για τη στήριξη της εξαγωγικής δραστηριότητας, ιδίως τον μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα «Επιχειρώ Έξω» με προϋπολογισμό 30 εκ. ευρώ θα χρηματοδοτήσει τη συμμετοχή των επιχειρήσεων σε διεθνείς εμπορικές εκθέσεις καθώς και άλλους τρόπους προώθησης των προϊόντων τους στις διεθνείς αγορές”, ανέφερε στην ομιλία του ο Υπουργός.

Επίσης, υποστήριξε ότι “Από τα προγράμματα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας κατευθύνονται στην Ήπειρο 22 εκ. ευρώ. Το αμέσως επόμενο διάστημα ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος αυτών των προγραμμάτων και περισσότερες επιχειρήσεις θα μπορέσουν να χρηματοδοτηθούν”.

Τέλος, για την στήριξη του τουρισμού, ο Αλέξης Χαρίτσης επισήμανε ότι “ξεκινάμε το αμέσως προσεχές διάστημα ένα πολύ μεγάλο πρόγραμμα από το ΕΣΠΑ ύψους των 120 εκατ. € για την ίδρυση νέων τουριστικών επιχειρήσεων”.

Previous Εκπαιδευτικό Σεμινάριο από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας