Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
sombes F627104703

Την άμεση λειτουργία των καταστημάτων λιανικής πώλησης προϊόντων αντιμετώπισης του ψύχους ζητά με Επιστολή του στο Υπουργείο Ανάπτυξης, το Επιμελητήριο Άρτας

Την άμεση λειτουργία των καταστημάτων λιανικής πώλησης προϊόντων αντιμετώπισης του ψύχους ζητά με επιστολή του στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων το Επιμελητήριο Άρτας.

Όπως επισημαίνεται στην επιστολή:

«η υπουργική απόφαση, που εκδόθηκε την 17η Νοεμβρίου 2020, με την οποία επιτρέπεται η κατ΄εξαίρεση πώληση στα σούπερ μάρκετ, ειδών, που προστατεύουν από το κρύο, όπως κουβέρτες, παπλώματα, ηλεκτρικές θερμαντικές αντιστάσεις, ηλεκτρικές κουβέρτες ηλεκτρικές συσκευές θέρμανσης κλειστών χώρων και εδάφους συνιστά αθέμιτο ανταγωνισμό έναντι των καταστημάτων λιανικής, που πωλούν θερμαντικά είδη, κουβέρτες κλπ. και έχουν κλείσει με κρατική εντολή.

Οι Επιχειρήσεις αυτές έχουν κάνει τις παραγγελίες τους, έχουν παραλάβει & πολλές από αυτές προπληρώσει τα προϊόντα κι αν δεν καταφέρουν να τα διαθέσουν αυτή την περίοδο, θα πρέπει να περιμένουν την επόμενη χειμερινή σεζόν, με όποιο οικονομικό κόστος κάτι τέτοιο συνεπάγεται για τη λειτουργία τους.

Στο πλαίσιο της τήρησης των κανόνων υγιούς ανταγωνισμού, θεωρούμε επιβεβλημένο, η απόφαση να τροποποιηθεί άμεσα και να επιτρέπει την λειτουργία και των επιχειρήσεων του λιανικού εμπορίου, που πωλούν αντίστοιχα προϊόντα, ακόμα κι αν απαιτηθεί προγραμματισμένο ραντεβού ατομικά με κάθε πελάτη, με την ταυτόχρονη τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των έκτακτων οικονομικών μέτρων, που είναι σε ισχύ».

Previous Ανοίγει την Παρασκευή 27/11/2020 η πλατφόρμα του ΟΑΕΔ για την εφάπαξ ενίσχυση των 400 ευρώ σε μη επιδοτούμενους μακροχρόνια ανέργους
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας