Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
gifts 570821 960 720 F 1117421134

Τα παιδιά της Άρτας χαρίζουν παιχνίδια σε συνομηλίκους τους

Πρωτοβουλία  συγκέντρωσης  παιχνιδιών που θα διατεθούν σε παιδιά άπορων οικογενειών διοργανώνει το Επιμελητήριο Άρτας με τη στήριξη του τοπικού παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού.

Στόχος είναι τα φετινά Χριστούγεννα κάθε παιδί να λάβει το  δικό του παιχνίδι.

Το Επιμελητήριο Άρτας, εκτός από τις τοπικές επιχειρήσεις που θεωρούμε αυτονόητο ότι θα ανταποκριθούν και θα συνεισφέρουν αναλόγως  στην προσπάθεια αυτή,  απευθύνεται και σε όλα τα παιδιά του νομού που είναι πρόθυμα να χαρίσουν δικά τους  παιχνίδια τα οποία δεν χρησιμοποιούν πια αλλά  διατηρούν  σε καλή κατάσταση- σε συνομηλίκους τους, που οι γονείς τους δεν έχουν τη δυνατότητα να τους προσφέρουν  αυτή τη μικρή χαρά.

Τα παιχνίδια – βιβλία συγκεντρώνονται στο ισόγειο του Επιμελητηρίου Άρτας (Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου) καθημερινά  από τις 10 έως τις 18 Δεκεμβρίου  8.00 π.μ. – 3.00 μ.μ. και 5.00 μ.μ.-8.00 μ.μ.

Κάθε παιδί μπορεί να παραδώσει το δικό του παιχνίδι αυτοπροσώπως. Επίσης, απευθυνόμαστε και στους εκπαιδευτικούς σχολείων και φροντιστηρίων της περιοχής μας ώστε να υιοθετήσουν αυτή  την πρωτοβουλία και να συμμετάσχουν ενεργά και αποτελεσματικά στη συγκέντρωση παιχνιδιών και μαζί με τα παιδιά ανά τάξη ή ανά σχολείο να τα παραδώσουν στο Επιμελητήριο.

Να ανακοινώσουμε, τέλος ότι το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου η καθιερωμένη μας πια  Χριστουγεννιάτικη γιορτή-έκπληξη περιμένει όλα τα παιδιά της Άρτας στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.Για τις λεπτομέρειες θα ενημερωθείτε τις επόμενες ημέρες.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2681028728.

Previous Επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΣΕΕ ο Β. Κορκίδης
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας