Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
papadimitriou dimitris ypan F 1976275465

Συνάντηση Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης με τον Αμερικανό Πρέσβη- Σύσταση ελληνοαμερικανικής Επιτροπής Επενδύσεων

Με τον Πρέσβη των ΗΠΑ κ. Geoffrey R. Pyatt συναντήθηκε ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου. 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναγνωρίστηκε η θετική επίδραση στις εμπορικές σχέσεις των δύο χωρών της επίσκεψης του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ τον Οκτώβριο.

Συμφωνήθηκε η σύσταση ελληνοαμερικανικής Επιτροπής Επενδύσεων μεταξύ του Υπουργείου Οικονομίας και της Αμερικανικής Πρεσβείας, ως συνέχεια της συμφωνίας για τη σύσταση επιτροπής μεταξύ του ελληνικού Υπουργείου Οικονομίας και του αμερικανικού Υπουργείου Εμπορίου. Στην ελληνοαμερικανική Επιτροπή Επενδύσεων θα εξετάζονται περιπτώσεις επιχειρηματικού ενδιαφέροντος από τις δύο πλευρές με στόχο την  ενθάρρυνση  και τη σύσφιξη των συνεργασιών ελληνικών και αμερικανικών επιχειρήσεων. Επίσης, συμφωνήθηκε η επιτροπή αυτή να συνεδριάζει δύο φορές το μήνα.

Στο πλαίσιο της ελληνοαμερικανικής Επιτροπής Επενδύσεων θα προετοιμαστεί το επόμενο ταξίδι του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης στις ΗΠΑ τον ερχόμενο Δεκέμβριο, στο οποίο θα τον συνοδεύει ο Αμερικανός Πρέσβης. 

Previous Εκδήλωση από τον Σύλλογο «Οι Φίλοι του Βιβλίου» στο Επιμελητήριο Άρτας «ΤΟ ΓΥΜΝΟ ΣΤΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ» Ο Σύλλογος «Οι φίλοι του βιβλίου» Άρτας, διοργανώνει εκδήλωση την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στις 8.00 το βράδυ, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, με θέμα «Το γυμνό στη ζωγραφική» με αφηγητή τον Δημήτρη Βάσσο.
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας