Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
papazoglou spyraki kefalas F 1645425605

Συνάντηση της υποψήφιας Ευρωβουλευτή Μ. Σπυράκη με τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου

Την υποψήφια ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη υποδέχθηκαν στο Επιμελητηριακό Μέγαρο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Χρήστος Παπάζογλου και οι αντιπρόεδροι Απόστολος Κεφάλας και Χρήστος Κολιός.

Η κα Σπυράκη βρέθηκε στην Άρτα στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας και επισκέφθηκε το Επιμελητήριο για να ενημερωθεί για τα ζητήματα των επιχειρήσεων της περιοχής.

Σημειώνεται, πως η διοίκηση του Επιμελητηρίου είναι στη διάθεση όλων όσοι ζητούν ενημέρωση για ζητήματα τοπικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, αφού πρόσφερε στην κα Σπυράκη ένα καλάθι με τα μοναδικά γεννήματα  της αρτινής γης (πορτοκάλια και εν γένει εσπεριδοειδή μοναδικά, ακτινίδια καταπληκτικά, τσίπουρο γιατρικό, τυριά από πραγματικό γάλα, μέλι και γλυκά κουταλιού από τα αγριολούλουδα των Τζουμέρκων…), την ενημέρωσε για τα προβλήματα και τις δυνατότητες, τα πλεονεκτήματα και τις επιδιώξεις της τοπικής επιχειρηματικότητας, καλώντας την να γίνει σύμμαχος του  Επιμελητηρίου στην προσπάθεια εξεύρεσης αποτελεσματικών λύσεων.

Ειδικότερα, ο κ. Παπάζογλου ζήτησε τη στήριξη της υποψήφιας Ευρωβουλευτού

1. για την κατασκευή του «Επιχειρηματικού Πάρκου Άρτας». Την ενημέρωσε μάλιστα για την εμπλοκή που υπάρχει με την αρχικά επιλεγείσα θέση και την εναλλακτική θέση που προτείνει η Διοίκηση του Επιμελητηρίου, επισημαίνοντας ότι βρίσκεται σε συνεννόηση με την περιφέρεια για τη χρηματοδότηση νέας μελέτης και αναζήτησης Κονδυλίων.

«Προσπαθούμε χρόνια τώρα και αυτή την περίοδο με μεγαλύτερη ένταση να κατασκευάσουμε το «Επιχειρηματικό Πάρκο της Άρτας. Είμαστε κοντά στη λύση και ελπίζουμε ότι με την υποστήριξη όλων σας θα το πετύχουμε. Ξέρετε ότι το Επιχειρηματικό Πάρκο είναι μια οικονομική και περιβαλλοντική αναγκαιότητα, που θα λύσει πολλά προβλήματα για την παραγωγή και τη μεταποίηση στην περιοχή μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπάζογλου.

2. Διεκδίκηση κονδυλίων  για τη στήριξη των αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων και την ενίσχυση των πρωτομαστόρων της μεταποίησης στην Άρτα.

 Ο κ. Παπάζογλου ανέφερε πως αρκετές-κυρίως μεταποιητικές- επιχειρήσεις της περιοχής δραστηριοποιούνται στον τομέα των εξαγωγών με επιτυχία και ζήτησε τη συμβολή της κ. Σπυράκη για την ενίσχυση και στήριξη της εξωστρέφειας (εξαγωγές)  μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ και του Συμφώνου Εταιρικής  Σχέσης 2014-2020.

Από την πλευρά της, η κα Σπυράκη δεσμεύθηκε ότι θα προωθήσει τουλάχιστον ένα από τα ζητήματα, που έθεσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου και ζήτησε να της σταλεί σχετικό υπόμνημα.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, στο πλαίσιο της παραδοσιακής μας φιλοξενίας ευχήθηκε στην κ. Σπυράκη «Καλή Επιτυχία».

Previous Παραχώρηση δημοτικής έκτασης για την κατασκευή του Επιχειρηματικού Πάρκου ζητά με επιστολή της στο Δήμαρχο Αρταίων η Διοίκηση του Επιμελητηρίου
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας