Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Συνάντηση της ΔΕ της ΚΕΕ και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα για την οικονομία

Τα σημαντικά ζητήματα της οικονομίας τέθηκαν στο τραπέζι της συνάντησης που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας  με τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕ) και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιούνται ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος και η Διοικητική Επιτροπή της ΚΕΕ κατέθεσαν τις προτάσεις της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων για μείωση φόρων, αποκατάσταση της ρευστότητας στην αγορά, κόκκινα δάνεια, ρυθμίσεις για τα ληξιπρόθεσμα χρέη των επιχειρήσεων σε Δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία, τροποποίηση του ΕΝΦΙΑ, μείωση του ενεργειακού κόστους και μέτρα για ανάπτυξη.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τη στήριξή του στον επιμελητηριακό θεσμό και ζήτησε από τους εκπροσώπους της ΚΕΕ μόνιμη επικοινωνία και συνεργασία, ενώ τόνισε ότι πρόθεσή του είναι η σύνταξη ενός εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης της χώρας σε συνεργασία με κοινωνικούς και επιχειρηματικούς φορείς αλλά και όσες πολιτικές δυνάμεις το επιθυμούν.

Previous Έρευνες ΙΚΑ & ΙΝΕ ΓΣΕΕ: Μειωμένοι μισθοί με αγοραστική δύναμη του 1980
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας