Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Συνάντηση Διοίκησης Επιμελητηρίου με προεδρείο Συλλόγου Κρεοπωλών

Συνάντηση με τα μέλη του  προεδρείου  του Συλλόγου Κρεοπωλών  είχαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Χρήστος Παπάζογλου και Απόστολος Κεφάλας.

Στη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι των κρεοπωλών διατύπωσαν τα πολυπληθή -οικονομικά και θεσμικά- προβλήματα του κλάδου και ζήτησαν τη στήριξη και την αρωγή  της Διοίκησης του Επιμελητηρίου για την ένταξή τους σε ειδικά προγράμματα του ΕΣΠΑ  για τη χρηματοδότηση επενδύσεων λειτουργικού εκσυγχρονισμού  των καταστημάτων τους.

Πρότειναν, εξάλλου, να εγγράφονται στο Επιμελητήριο Άρτας και οι μεγάλες αλυσίδες που διατηρούν υποκαταστήματα στην περιοχή.

Επίσης, ζήτησαν να αναληφθούν πρωτοβουλίες για τη στήριξη των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων, κάτι  που ήδη προωθεί η Διοίκηση.

Από την πλευρά του ο κ.  Παπάζογλου αφού  εξήρε  τόσο  την υπευθυνότητα, τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια των κρεοπωλών προς τους καταναλωτές όσο και την οργάνωση, τη μαχητικότητα, και την τεκμηρίωση των αιτημάτων του κλάδου από το Σωματείο, υποσχέθηκε αμέριστη συμπαράσταση για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου  συνέστησε  ενδυνάμωση της κλαδικής ενότητας, της  επαγγελματικής υπευθυνότητας και προπαντός σεβασμό στον καταναλωτή για την προάσπιση των  προσωπικών σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης, που όλα αυτά τα χρόνια έχουν οικοδομηθεί.

Τέλος και ενόψει της εορταστικής περιόδου ζήτησε τη συνδρομή των κρεοπωλών για την αυστηρή τήρηση από κάθε πλευρά, τόσο των αγορανομικών διατάξεων, όσο και των κανόνων της αγοράς και του εμπορίου. 

Σημειώνεται, ότι η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο των επαφών που ξεκίνησε η Διοίκηση του Επιμελητηρίου με εκπροσώπους των Επαγγελματικών, Εμπορικών και Παραγωγικών τάξεων, προκειμένου να καταγράψει τα προβλήματα – αιτήματα των μελών του, ώστε να  διατυπώσει προτάσεις και να τις προωθήσει αναλόγως στις τοπικές αρχές και τα αρμόδια υπουργεία προς επίλυσή τους.

Previous Eπαναληπτικός Διαγωνισμός Τροφιμων 2014 και Διαγωνισμός Φρέσκου Γαλακτος Δήμου Αρταίων
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας