Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
mardas dim F 1632447314

Συνάντηση Δ. Μάρδα με Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας

Στις δυσκολίες διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς για τη χρηματοδότηση της χώρας αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας.

Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της πολιτικής του επιμελητηρίου για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των επαγγελματιών από κυβερνητικά στελέχη και στελέχη του πολιτικού κόσμου.

Θέμα της επίσκεψης είναι τα ειδικά οικονομικά και φορολογικά θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες καθώς και τα γενικά οικονομικά προβλήματα της χώρας που τους ενδιαφέρουν ως πολίτες.

Ο υπουργός δέχθηκε ερωτήσεις από τους επαγγελματίες και απαντώντας ανέφερε ότι έχει καταθέσει 116 προτάσεις για μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη προς συζήτηση.

Τόνισε ότι έχει διαμορφωθεί το νομικό πλαίσιο για το λαθρεμπόριο καυσίμων που περιέχει υψηλές τιμές για το λαθρεμπόριο σημείωσε πόσο σημαντικό είναι να συμμετάσχουν οι μικρομεσαίοι σε επιτροπές αναμόρφωσης των θεσμικών πλαισίων και σχολίασε ότι η προτεραιότητα από τα κονδύλια του προγράμματος Γιούνκερ και το νέο ΕΣΠΑ δεν θα είναι πλέον τα έργα υποδομής, αλλά η παραγωγή εμπορεύσιμων προϊόντων και υπηρεσιών.

Ο κ. Μάρδας υπογράμμισε ότι, για τα αντικίνητρα της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας, ομάδα συγκεντρώνει όλες τις προτάσεις για την ανάπτυξη προκειμένου να κωδικοποιηθούν και να υλοποιηθούν τα απαραίτητα μέτρα.

Οι επαγγελματίες από την πλευρά τους ζήτησαν, για μια φορά ακόμη, ένα εθνικό οδικό χάρτη αλλαγών και μεταρρυθμίσεων που θα δίνει στον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας το πρώτο και βασικό ρόλο με συνεργασία όλων των δυνάμεων του τόπου χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

amna.gr

Previous Να μην αυξηθούν τα τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας ζητούν οι βιομηχανικοί καταναλωτές
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας