Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
zaglis papazoglou fratzeskakis mourgelas F 2135228620

Συνάντηση Χρήστου Παπάζογλου με το προεδρείο του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδας για το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγροτουρισμού στην Ήπειρο

zaglis_papazoglou_fratzeskakis_mourgelas_F-2135228620.jpg

Την επίσκεψη των προέδρων του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδας Νίκου Φρατζεσκάκη, της Ένωσης Αγροτουρισμού Ηπείρου Ναπολέοντος Ζάγκλη  και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων- Επιπλωμένων Διαμερισμάτων & Ξενώνων Αγροτουρισμού «Ο Άραχθος» Ανδρέα Μουργελά δέχθηκε την Πέμπτη ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Χρήστος Παπάζογλου.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η διοργάνωση του  4ου Πανελληνίου  Συνεδρίου Αγροτουρισμού, που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2015 στα Τζουμέρκα.

Οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου ζήτησαν την αρωγή της Διοίκησης του Επιμελητηρίου για την αρτιότερη και λειτουργικότερη διεξαγωγή  του Συνεδρίου,  καθώς και την υποστήριξη του Επιμελητηρίου για τη συνδιοργάνωση  παράλληλων εκδηλώσεων.

Στο πλαίσιο του 4ήμερου συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί  εκδήλωση στην οποία επιλεγμένοι εισηγητές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, θα αναπτύξουν θεματικές όπως:

  • εξωστρέφεια στον αγροτουρισμό,
  • σύνδεση του αγροτουρισμού με τα τοπικά προϊόντα και την προώθησή τους.

Επίσης θα υπάρξει εξειδικευμένο αφιέρωμα  στα «Τυριά της Ελλάδας».

Όπως υπογράμμισαν τα μέλη του Συνδέσμου στόχος τους  είναι η όσο το δυνατόν πληρέστερη και αποτελεσματικότερη  προβολή της περιοχής των Τζουμέρκων και η προσέλκυση επισκεπτών στην περιοχή όχι μόνο  στη διάρκεια του συνεδρίου, αλλά καθ` όλη τη διάρκεια του έτους.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παπάζογλου χαρακτήρισε το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγροτουρισμού Ηπείρου εξαιρετικά  σημαντικό όχι μόνο για την προβολή της περιοχής των Τζουμέρκων και των συνακόλουθων επιλογών,  που προσφέρει στον επισκέπτη, αλλά  και για την ταυτόχρονη ανάδειξη των τοπικών μας προϊόντων.  

Κλείνοντας, υποσχέθηκε αμέριστη βοήθεια από την πλευρά του Επιμελητηρίου σε ότι αφορά τη διοργάνωση της εκδήλωσης, τονίζοντας πως:  «ο αγροτουρισμός και ο αγροτικός τομέας – εξ ορισμού  συμπληρωματικοί κλάδοι- αποτελούν  για την περιοχή μας, με την παρθένα φύση και τον «ηθικό» διατροφικό τομέα, ισχυρό  συγκριτικό πλεονέκτημα και κίνητρο επισκεψιμότητας για κάθε επισκέπτη που θέλει να απολαύσει την παραδοσιακή  φιλοξενία, να αντικρύσει  αληθινές εικόνες και να δοκιμάσει πραγματικές γεύσεις».

Previous Καταρρέει η τιμή του πετρελαίου – Βουτιά της τάξης του 6% – Εσπασε και τα 70 δολάρια το βαρέλι
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας