Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
kourmousis fotis F2011405921

Συνάντηση Χρήστου Παπάζογλου με Ειδικό Γραμματέα ΔιαχείρισηςΙδιωτικού Χρέους στην Αθήνα

Συνάντηση με τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτη Κουρμούση είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Χρήστος Παπάζογλου την περασμένη Παρασκευή 7 Ιουλίου στην Αθήνα, στο περιθώριο της δημόσιας κλήρωσηςμεταξύ των αιτούντων για την εγγραφή τους στο Μητρώο Συντονιστών, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 6 παρ. 5 Ν. 4469/2017 «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων και άλλες διατάξεις (ΦΕΚ 62 Α’), στο υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Ο  Ειδικός Γραμματέας δεσμεύτηκε στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Άρτας για την πραγματοποίηση της αναβληθείσας ημερίδας, που είχε προγραμματιστεί στο Επιμελητήριο Άρτας την Παρασκευή 7 Απριλίου με θέμα το νέοθεσμικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών χρεών  («κόκκινα δάνεια») και τις οφειλές προς το δημόσιο (ΔΟΥ, ΕΦΚΑ), το αμέσως επόμενο διάστημα.

Σημειώνεται, ότι το Επιμελητήριο Άρτας είχε προσκαλέσει τον κ. Κουρμούση να είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εσπερίδα με θέμα «Κόκκινα Δάνεια- Νέο θεσμικό πλαίσιο», που προτίθετο να πραγματοποιήσει το Επιμελητήριο μεταξύ 15-30 Ιουνίου, ωστόσο ο Ειδικός Γραμματέας δεν ήταν διαθέσιμος.

Το σχετικό αίτημα – Πρόσκληση του Επιμελητηρίου Άρτας, με ημερομηνία 6 Ιουνίου 2017, έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κε Ειδικέ Γραμματέα,

Το Επιμελητήριο Άρτας προτίθεται να οργανώσει εσπερίδα  με θέμα «Κόκκινα δάνεια & Νέο Θεσμικό Πλαίσιο» στο Επιμελητηριακό μέγαρο μεταξύ 15- 30 Ιουνίου 2017 (ενδεικτικές ημερομηνίες 19, 21, 26 ή 28 Ιουνίου το απόγευμα). Στο πλαίσιο αυτό, σας προσκαλούμε να είστε ο κεντρικός ομιλητής.

Στόχος της εκδήλωσης θα είναι να ενημερωθούν οι  ελεύθεροι επαγγελματίες -μέλη του Επιμελητηρίου Άρτας για την ήδη ψηφισμένη νομοθεσία και το τραπεζικό πλαίσιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, καθώς και οι υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, μικρές, μεσαίες και μεγάλες, για την υπό ψήφιση νομοθεσία του εξωδικαστικού μηχανισμού, αλλά και να θέσουν συγκεκριμένα ερωτήματα.

Παρακαλούμε να μας απαντήσετε άμεσα για τη διαθεσιμότητά σας προκειμένου να διοργανώσουμε την εν λόγω εκδήλωση.

Με τη βεβαιότητα ότι το αίτημά μας θα γίνει αποδεκτό, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων».

Previous Έναρξη Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 17 Δήμους για 3.494 θέσεις πλήρους απασχόλησης και κατάρτισης (Β΄ κύκλος)
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας