Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στην έκθεση Ι.F.Τ. στο Βελιγράδι

Η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει στην έκθεση Ι.F.Τ. που διοργανώνεται στο Βελιγράδι το διάστημα 27/2-2/3/2014 με δικό της περίπτερο (1 booth) στο χώρο του Ε.Ο.Τ. Πρόκειται για τη δεύτερη συμμετοχή μας στη συγκεκριμένη έκθεση, που απευθύνεται στο κοινό της Σερβίας, η οποία ανήκει στις «νέες αγορές», που ενδιαφέρονται για τη χώρα μας και κυρίως για περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, όπως η δική μας, λόγω του γεγονότος ότι μπορούν να τις προσεγγίσουν εύκολα.

Η συμμετοχή της θα περιλαμβάνει επίσης, παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Ηπείρου σε δημοσιογράφους, opinion makers και tour operators, που δραστηριοποιούνται στη χώρα, των οποίων ο εντοπισμός έχει ήδη ξεκινήσει από την ανάδοχο εταιρεία, με τη συνεργασία του ΕΟΤ.

Όπως και στις προηγούμενες εκθέσεις, η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να παράσχει δωρεάν χώρο στο περίπτερό της στους Δήμους της Ηπείρου, τους φορείς, καθώς και επαγγελματίες του τουρισμού που επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν στην υπηρεσία της Περιφέρειας εγγράφως την πρόθεσή τους για συμμετοχή το αργότερο ως τις 14-2-2014.

Επίσης, ως την ημερομηνία αυτή, μπορούν να πάνε στα κατά τόπους Τμήματα Εμπορίου & Τουρισμού (για τα Ιωάννινα στο Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου) προωθητικό υλικό για μεταφορά και διανομή στην έκθεση με μέριμνα της Περιφέρειας Ηπείρου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην υπηρεσία μας (Διοικητήριο – γρ.143 και τηλ. 26510-87143) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Previous Επίσκεψη στην Ήπειρο πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο ο Κωστής Χατζηδάκης
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας