Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
Philoxeneia2014 F 2129015157

Συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στην 30η Διεθνής Έκθεση PHILOXENIA – Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 6 Νοεμβρίου

Στην 30η Διεθνή Έκθεση Philoxenia, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 13 έως και τις 16 Νοεμβρίου 2014 στην Θεσσαλονίκη, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης θα συμμετάσχει και φέτος η Περιφέρεια Ηπείρου.

Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, που διοργανώνεται από την ΔΕΘ-HELEXPO, υπό την Αιγίδα του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, αποτελεί περιφερειακό σημείο συνάντησης του διεθνούς τουριστικού κλάδου στην Νοτιοανατολική Ευρώπη για τους επαγγελματίες των κλάδων τουρισμού, ταξιδίων και φιλοξενίας στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Η Philoxenia είναι ευρέως γνωστή για το εκτεταμένο πρόγραμμα Προσκεκλημένων Εμπορικών Επισκεπτών (Hosted Buyers), το οποίο φιλοξενεί κάθε χρόνο αγοραστές από 50 και πλέον χώρες που ενδιαφέρονται για την Ελλάδα ως προορισμό,ενώ οι χώρες εκπροσώπησης των διεθνών επισκεπτών περιλαμβάνουν Αλβανία, Αζερμπαϊτζάν, Βουλγαρία, Βραζιλία, Γερμανία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ισραήλ, Ιταλία, Κύπρο, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Μονακό, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία, Τουρκία και Τσεχία.

Όπως και στις προηγούμενες εκθέσεις, η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να φιλοξενήσει στο περίπτερό της τους Δήμους, τους φορείς και  τους επαγγελματίες του τουρισμού που επιθυμούν να συμμετάσχουν, καθώς επίσης και να μεταφέρει δωρεάν το προωθητικό υλικό  τους. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν στην υπηρεσία μας εγγράφως την πρόθεσή τους για συμμετοχή το αργότερο ως τις 06-11-2014. Επίσης, ως την ημερομηνία αυτή, θα πρέπει να συγκεντρωθεί στο Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου το διαφημιστικό υλικό που θα αποσταλεί.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους Τμήματα Εμπορίου & Τουρισμού (για τα Ιωάννινα στο Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ως εξής:

  • Για την Π.Ε. Ιωαννίνων: κ. Αναστάσιος Κατσικούδης, τηλ. 26510-87143.
  • Για την Π.Ε. Άρτας: κ. Βασιλική Ζήση, τηλ.: 26813-61017.
  • Για την Π.Ε. Θεσπρωτίας: κ. Μαριάννα Βέρμπη, τηλ.26653-60172.
  • Για την Π.Ε. Πρέβεζας: κ. Χρυσούλα Λάζαρη, τηλ. 26823-60241.
Previous Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας 21 & 22 Οκτωβρίου 2014 – Ψηφοδέλτια
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας