Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στη διεθνή τουριστική έκθεση “ΤΑΞΙΔΙ”

Στη διεθνή τουριστική έκθεση Ταξίδι που διοργανώνεται στη Λευκωσία της Κύπρου το διάστημα 24-26/4/2015 θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Ηπείρου.

Ειδικότερα για τη συμμετοχή μας στη συγκεκριμένη έκθεση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

Η έκθεση ΤΑΞΙΔΙ διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου, σε συνεργασία με την εταιρεία Display Art Plc και αποτελεί το ιδανικό φόρουμ για τη σωστή και πλήρη ενημέρωση του Κύπριου ταξιδιώτη όσον αφορά τουριστικούς προορισμούς και ταξιδιωτικά πακέτα. Στην έκθεση συμμετέχουν με δικά τους περίπτερα, διοργανωτές ταξιδιών, αεροπορικές εταιρείες, εθνικοί και τοπικοί οργανισμοί τουρισμού, περιφερειακές διοικήσεις της Κύπρου και της Ελλάδας, ξενοδοχεία, ξένες χώρες και άλλοι εμπλεκόμενοι σε ταξίδια και διακοπές. Η έκθεση έχει αμφίδρομη χρησιμότητα. Αφενός πληροφορεί το ταξιδιωτικό κοινό για τα διαθέσιμα προγράμματα και το βοηθά στις επιλογές του, αλλά ταυτόχρονα χρησιμοποιείται και από τους εκθέτες για γνώση των επιθυμιών του κοινού και για καταγραφή των τάσεων για τα ταξίδια, ώστε να αναπροσαρμόζουν ανάλογα τα προγράμματα τους για να ικανοποιούν τυχόν νέες ανάγκες και προτιμήσεις. Γι’ αυτό έχει εδραιωθεί ως πολύ χρήσιμος ετήσιος θεσμός τον οποίο ο Κύπριος, που παραμένει ένθερμος θιασώτης των ταξιδιών και των διακοπών στο εξωτερικό (και από τα διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία για τα ταξίδια αποδεικνύεται ότι η τάση αυτή παραμένει ισχυρή παρά τις οποιεσδήποτε αντιξοότητες) αναμένει για να κάνει τις επιλογές του όχι μόνο για τις καλοκαιρινές του διακοπές, αλλά και για τα μελλοντικά του ταξίδια.

Η Ήπειρος είναι μια περιοχή ιδιαίτερα δημοφιλής στο κυπριακό κοινό και για το λόγο αυτό κρίνουμε ότι η διαρκής παρουσία μας στην εν λόγω έκθεση είναι απαραίτητη και συμβάλλει στην ενδυνάμωση της θέσης μας στη κυπριακή αγορά.

Όπως και στο παρελθόν, η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να φιλοξενήσει στο περίπτερό της τους Δήμους, τους φορείς και  τους επαγγελματίες του τουρισμού που επιθυμούν να συμμετάσχουν, καθώς επίσης και να μεταφέρει δωρεάν το προωθητικό υλικό  τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους για συμμετοχή στην παραπάνω έκθεση, το αργότερο ως τις 3-4-2015. Επίσης, ως την ίδια ημερομηνία θα πρέπει να συγκεντρωθεί στο Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου το διαφημιστικό υλικό που θα αποσταλεί (ως τις 2-4-2015 στις Π.Ε. εκτός αυτής των Ιωαννίνων).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αν απευθύνονται στα κατά τόπους Τμήματα Εμπορίου & Τουρισμού (για τα Ιωάννινα στο Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ως εξής:

  • Για την Π.Ε. Ιωαννίνων: κ. Αναστάσιος Κατσικούδης, τηλ. 26510-87143.
  • Για την Π.Ε. Άρτας: κ. Βασιλική Ζήση, τηλ.: 26813-61017.
  • Για την Π.Ε. Θεσπρωτίας: κ. Γεώργιος Σοφίας, τηλ.26653-60173.
  • Για την Π.Ε. Πρέβεζας: κ. Χρυσούλα Λάζαρη, τηλ. 26823-60241.
Previous Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο: Επιχειρηματική αποστολή στην έκθεση AYSAF 53η Διεθνής Έκθεση Μηχανημάτων, Τεχνολογιών και Πρώτων Υλών Βιομηχανιών Υποδημάτων, Τσάντες, Ζώνες κλπ
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας