Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
epirus enallaktikos tourismos F 548170570

Συμμετοχή συνεκθετων στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου στην τουριστική έκθεση Ταξίδι 2018 (Λευκωσία-Κύπρος)

Στην Διεθνή τουριστική έκθεση ΤΑΞΙΔΙ 2018 θα συμμετάσχει με περίπτερο η Περιφέρεια Ηπείρου. ΗΈκθεση θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 22 Απριλίου 2018 στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου στην Λευκωσία .

Οσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως συνέκθετες στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας και στα τηλέφωνα 26510-87143 & 26510-87141 καιτο συντομότερο δυνατό, καθώς ο χώρος του περιπτέρου είναι περιορισμένος.

Οι συνεκθέτες που θα παραστούν και θέλουν, καθώς και όσοι δεν δύνανται να παραστούν και επιθυμούν να στείλουν διαφημιστικό υλικό που θα μοιραστεί (φυλλάδια), πρέπει το αργότερο ως τις 5/4/2018 να το αποστείλουν, με δική τους ευθύνη, στα γραφεία της Διεύθυνσης Τουρισμού /Τμήμα Τουρισμού στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου στα Ιωάννινα, γραφεία: 141&/143.

Το ύφος των περιπτέρων της περιφέρειας Ηπείρου είναι λιτό, χωρίς καμιά περιττή διακόσμηση, και δεν επιτρέπεται σε κανέναν συνεκθέτη να ενσωματώσει στο χώρο δικές του κατασκευές, φωτογραφίες, οθόνες προβολής ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ άλλων, παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Ηπείρου σε αίθουσα της κρατικής έκθεσης.

Όσον αφορά τις κάρτες εισόδου σας γνωρίζουμε ότι η διοργανώτρια εταιρία σε συνεννόηση με την διεύθυνσή μας, θα προσπαθήσει να προμηθευτή ικανό αριθμό καρτών και προσκλήσεων

Η Έκθεση ΤΑΞΙΔΙ διοργανώνεται τα τελευταία 20 συναπτά έτη από τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) και την εταιρία DisplayArtPlc. Προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο από όλες τις επαρχίες της Κύπρου Έχει καθιερωθεί ως ένας πολύ χρήσιμος θεσμός τον οποίο ο Κύπριος ταξιδιώτης αναμένει για να ενημερωθεί για όλα τα τουριστικά πακέτα που διατίθενται και να λάβει αποφάσεις για τα μελλοντικά του ταξίδια.

Η παρουσία σας στην μοναδική έκθεση τουρισμού που διοργανώνεται στο νησί είναι σημαντική, όχι μόνο για να διαθέσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στην κυπριακή αγορά, αλλά και λόγω του ότι θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε θέματα τουρισμού με τους κύπριους συναδέλφους σας.

Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, είναι ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να ερευνήσετε στην Κυπριακή αγορά για νέους συνεργάτες.

Previous Εγκύκλιος για ρύθμιση οφειλών ως 50.000 ευρώ
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας