Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
Logoasd21 F 1904670040

Συμμετοχή Επιμελητηρίου Άρτας στην έκθεση «Greece Welcomes you in London – Food & Art»

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Άρτας, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων-μελών του, αποφάσισε την επίσημη στήριξη της έκθεσης «GreeceWelcomesyouinLondonFood& Art» και τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου με περίπτερο 48 τ.μ. στην έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί, τελικώς, από τις 31 Οκτωβρίου έως και τις 2 Νοεμβρίου 2014, στο OLYMPIA NATIONAL HALL του Λονδίνου.

Η έκθεση αφορά μόνο Ελληνικές επιχειρήσεις που παράγουν εκλεκτής ποιότητας προϊόντα κάθε κατηγορίας από τρόφιμα και ποτά έως έργα τέχνης, κοσμήματα, καταστήματα franchise και υπηρεσίες.

To σχετικό link της έκθεσης είναι:  www.greecewelcomesyouinlondon.com

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου προτίθεται να επιδοτήσει τις επιχειρήσεις-μέλη του για την συμμετοχή τους στην έκθεση του Λονδίνου και όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται να το δηλώσουν έως το τέλος Αυγούστου, στο τηλέφωνο 2681028728 ή στο email: epimarta@otenet.gr ή info@eartas.gr

Επιπλέον, εάν δεν σας ενδιαφέρει η συμμετοχή, αλλά θέλετε να στείλετε κάποιο ενημερωτικό υλικό για την προβολή σας ή προϊόντα – παραγωγή σας για να προσφερθούν στους επισκέπτες της έκθεσης παρακαλώ επικοινωνήστε στα ίδια τηλέφωνα και email.

Previous Απόφαση Αποδοχής Πρακτικών 2ης Συνεδρίασης Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος “Εκσυγχρονισμός Χερσαίων Εμπορευματικών Οδικών Μεταφορών”
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας