Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
freskon F1182654124

Συμμετοχή Επιμελητηρίου Άρτας στην έκθεση ” FRESKON” – Θεσσαλονίκη 23-25 Απριλίου 2015 – Αιτήσεις Συμμετοχής μέχρι Τετάρτη 1η Απριλίου

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Άρτας, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων-μελών του, ενημερώνει τα μέλη του Επιμελητηρίου ότι προτίθεται να συμμετάσχει  στην 1η Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών, που φέρει την επωνυμία FRESKON και θα πραγματοποιηθεί  στη Θεσσαλονίκη από τις 23 έως τις 25 Απριλίου του 2015.

Η διοργάνωση του ετήσιου εμπορικού γεγονότος –ΔΕΘ – HELEXPO ΑΕ–  εστιάζει στον κλάδο των φρέσκων φρούτων και λαχανικών, στοχεύοντας στην ενίσχυση της ελληνικής παραγωγής και του πρωτογενούς τομέα.

Η FRESKON καλύπτει όλο το φάσμα των φρέσκων φρούτων και λαχανικών προσφέρει ευκαιρίες δικτύωσης και επαφών με τους βασικούς φορείς λήψης αποφάσεων.

Περιλαμβάνει ένα ευρύ πρόγραμμα  προσκεκλημένων εμπορικών επισκεπτών με προγραμματισμένες επιχειρηματικές  συναντήσεις. Προσελκύει εκθέτες και επισκέπτες από τις διεθνείς αγορές και όλους τους τομείς του κλάδου και αποτελεί σημείο συνάντησης των Διεθνών Επαγγελματικών επαφών στον τομέα των Φρέσκων Φρούτων και λαχανικών.

Σημείο αναφοράς στη «freskon» αποτελεί η παρουσίαση της καινοτόμας ειδικής ενότητας  «SuperMarket» στην οποία θα συμμετέχουν σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο τα Σ/Μ της Ελλάδας και των Βαλκανίων, όπου οι εκθέτες θα έχουν την δυνατότητα με προγραμματισμένα ραντεβού να συνομιλήσουν και  να αναπτύξουν συνεργασίες .

Η έκθεση θα πλαισιωθεί από ένα ευρύ πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων διεθνούς επιπέδου, με σκοπό την προβολή των ελληνικών προϊόντων, αλλά και την προσέλκυση περισσοτέρων και εξειδικευμένων εμπορικών επισκεπτών.

Συγκεκριμένα θα διοργανωθεί το Διεθνές Συνέδριο Κερασιού στο οποίο θα παρουσιαστούν

  • Εκτιμήσεις για τον όγκο της παραγωγής του κερασιού το 2015
  • Νέες τάσεις καλλιέργειας
  • Εμπορική δυναμική στις μεγάλες αγορές της Δυτικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής

Επίσης

  • Παρουσιάσεις στρατηγικών διακίνησης φρέσκων φρούτων και λαχανικών, από εκπροσώπους μεγάλων SuperMarkets από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια
  • Παρουσίαση καινοτομιών και νέων τεχνολογιών στον τομέα των φρέσκων φρούτων και λαχανικών.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου στην εν λόγω Έκθεση είναι να εκδηλώσουν ενδιαφέρον περισσότερες από τέσσερις (4) επιχειρήσεις μέλη του. Σε αυτή την περίπτωση,  το Επιμελητήριο προτίθεται να επιδοτήσει τη συμμετοχή τους στην εν λόγω έκθεση.

Όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται να το δηλώσουν έως την ερχόμενη Τετάρτη 1η Απριλίου 2015, στο τηλέφωνο 2681028728 ή στο email:epimarta@otenet.gr ή info@eartas.gr

Previous Εξόφληση λογαριασμών της ΔΕΥΑΑ μέσω του διατραπεζικού συστήματος πληρωμών ΔΙΑΣ
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας