Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Συγχαρητήριο μήνυμα προέδρου Επιμελητηρίου στον Δήμαρχο Αρταίων

Συγχαρητήρια επιστολή στο Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη για την ανάληψη των καθηκόντων του απέστειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Χρήστος Παπάζογλου. Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής.

«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, αγαπητέ  φίλε Χρήστο,

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων σου θα ήθελα να σε συγχαρώ θερμά γι’ ακόμη μια φορά και να σου ευχηθώ από καρδιάς καλή επιτυχία στη θητεία σου.

Είμαι  βέβαιος ότι θα συνδέσεις την παρουσία σου στο Δημαρχείο με ουσιαστικές παρεμβάσεις για την οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική ευημερία της Άρτας και της κοινωνίας της.

Ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας είμαι πρόθυμος να συμβάλλω με όλες τις δυνάμεις μου σε πολιτικές, δράσεις και πρωτοβουλίες, που θα σχεδιάσετε για την Άρτα  και θα παρέχω κάθε δυνατή στήριξη και συνεργασία στο δύσκολο  έργο σου προς όφελος όλων των συμπολιτών μας.

Κύριε δήμαρχε, ζητήσαμε και προεκλογικώς ζητάμε και τώρα την ενεργή στήριξή σου για την άμεση χωροθέτηση και κατασκευή του Επιχειρηματικού Πάρκου Άρτας, ένα έργο πνοής μεγάλης οικονομικής αξίας, παραγωγικής αναγκαιότητας και επιχειρηματικής σπουδαιότητας για την περιοχή. Στο πλαίσιο της προσπάθειας υπέρβασης των τεχνικών δυσχερειών και επιτάχυνσης των διαδικασιών για την κατασκευή του παρακαλούμε να μεριμνήσετε, το συντομότερο δυνατό,  για την παραχώρηση δημοτικής έκτασης, όπως άλλωστε δεσμευθήκατε προεκλογικά.

Επίσης, η Δ.Ε. του Επιμελητηρίου Άρτας και εγώ προσωπικά είμαστε στη διάθεσή σου για τη δημιουργία Γραφείου Επενδύσεων και Επιχειρήσεων στο Δήμο, όπως και Δομής για τη στήριξη και ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα.

Αγαπητέ Χρήστο, η Δημοτική Αρχή οφείλει να χαράσσει την πορεία της ανάπτυξης και του μέλλοντος του τόπου και των δημοτών.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο σου την επόμενη πενταετία και πιστεύω ότι θα τιμήσεις στο έπακρο την εμπιστοσύνη που σου έδειξε η συντριπτική πλειοψηφία των Αρτινών Πολιτών».

Previous Κλείνει το ΙΕΚ ΔΟΜΗ λόγω χρεών στο ΙΚΑ
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας