Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

ΣΒΒΕ: Καινοτομία & Πρόσβαση σε Διεθνείς Αγορές για τις ελληνικές επιχειρήσεις

Με νέες – υψηλής προστιθέμενης αξίας – υπηρεσίες που επικεντρώνονται στις ανάγκες διεθνοποίησης και καινοτομίας των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων ξεκίνησετην 1/1/2015 η νέα περίοδος λειτουργίας του EnterpriseEuropeNetworkHellas, μέλους του ομώνυμου ευρωπαϊκού δικτύου επιχειρηματικής υποστήριξης. Το δίκτυο έχει ήδη υποστηρίξει περισσότερες από 450 συμφωνίες διεθνούς συνεργασίας και έχει βραβευθεί για τις υπηρεσίες που παρέχει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. 

Μέσω του δικτύου, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να λάβουν εξατομικευμένη και δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη σχετικά με:

  • πρόσβαση σε διεθνείς αγορές και εκμετάλλευση επιχειρηματικών ευκαιριών διεθνώς,
  • διαμόρφωση επιχειρηματικού σχεδίου,
  • μεταφορά καινοτόμων τεχνολογιών στην αγορά και διαχείριση διανοητικής ιδιοκτησίας,
  • διαχείριση καινοτομίας,
  • διαμόρφωση ευρωπαϊκών πολιτικών και νομοθεσίας σε εξειδικευμένα ζητήματα,
  • συμμετοχή σε επιχειρηματικές αποστολές και συναντήσεις,
  • πληροφόρηση για τρέχοντα εθνικά και ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα.

Παράλληλα με τα παραπάνω, το EnterpriseEuropeNetworkHellas εξακολουθεί να υποστηρίζει όσες επιχειρήσεις αλλά και ερευνητικούς οργανισμούς αναζητούν συνεργασίες εμπορικές (π.χ. εισαγωγή νέου προϊόντος στην εγχώρια αγορά ή εξαγωγή σε διεθνείς αγορές), τεχνολογικές (π.χ. προώθηση ή ζήτηση μιας νέας τεχνολογίας από και προς το εξωτερικό) ή ερευνητικές (π.χ. υποβολή πρότασης σε ευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα). Η προώθηση αυτών των αναζητήσεων γίνεται μέσω συγκεκριμένων εκδηλώσεων επιχειρηματικών συναντήσεων εντός και εκτός Ελλάδας (επιχειρηματικές αποστολές, εκδηλώσεις διμερών συναντήσεων κλπ) αλλά και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ευρωπαϊκού δικτύου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες του EnterpriseEuropeNetworkμπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Κατερίνα Τζιτζινού, Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων, τηλ: 2310 539817 εσωτ. 206, fax: 2310 541491, email: k.tzitzinou@sbbe.gr).

Previous Υπεγράφη η ΚΥΑ για τα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας