Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
ee simaies F 957147682

Στόχος των κρατών της ευρωζώνης είναι να κλείσει σήμερα η συμφωνία

Στόχος των κρατών μελών της ευρωζώνης είναι η συμφωνία για την Ελλάδα να κλείσει την Τετάρτη στο επίπεδο του Eurogroup και όχι Πέμπτη και Παρασκευή στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες.

Αυτό ανέφερε την Τετάρτη το πρωί καλά ενημερωμένος αξιωματούχος της ΕΕ επισημαίνοντας ότι ο Γερούν Ντάισελμπλουμ έχει προσκληθεί να παραστεί και να ενημερώσει τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων για τα αποτελέσματα του σημερινού eurogroup τα οποία, καλώς εχόντων των πραγμάτων, οι 28 θα χαιρετίσουν.

Το eurogroup, αν χρειαστεί, θα συνεδριάσει όλη τη νύχτα ανέφερε ο αξιωματούχος, τονίζοντας ότι μόνος στόχος είναι η επίτευξη συμφωνίας.

Κατά τα άλλα η έκθεση των πέντε προέδρων της Ευρώπης ( Γιούνκερ, Τουσκ, Σουλτς, Ντράγκι και Ντάισελμπλούμ) για την εμβάθυνση της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης θα είναι το πρώτο θέμα που θα απασχολήσει την αυριανή Σύνοδο Κορυφής. Αναμένεται στα συμπεράσματα ης Συνόδου να δοθεί σαφής εντολή στο Συμβούλιο να δει πιο λεπτομερώς τα μέτρα τα οποία προτείνουν οι 5 πρόεδροι.

amna.gr

Previous Πότε δεν φορολογούνται τα έσοδα από δίδακτρα
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας