Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
Tsipras Pavlopoulos  F1554127747

Στο δρόμο προς τις κάλπες

Στο δρόμο προς τις κάλπες οδηγείται η χώρα μετά την απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να υποβάλει την παραίτηση της κυβέρνησής του στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Με το “διάγγελμα” που απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τον ελληνικό λαό «καθαρή εντολή και ισχυρή κυβέρνηση», καθώς όπως σημείωσε με τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με τους πιστωτές, η λαϊκή εντολή της 25ης Ιανουαρίου εξάντλησε τα όριά της και τώρα πρέπει να πάρει εκ νέου τον λόγο ο λαός.

Ο πρωθυπουργός μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο όπου υπέβαλε την παραίτηση του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και του ζήτησε να προχωρήσει τις διαδικασίες για τη διενέργεια πρόωρων εκλογών. Ο κ. Τσίπρας ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να προχωρήσει στον ορισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης, ενώ υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για τον σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης διερευνητική εντολή για την διακρίβωση δυνατότητας σχηματισμού κυβέρνησης που να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της Βουλής έλαβε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. 

Η εντολή εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λίγο μετά τα μεσάνυχτα με τον κ. Μεϊμαράκη να απαντά άμεσα και να ενημερώνει τον κ. Παυλόπουλο πως θα τιμήσει «την από το Σύνταγμα εντολή διακρίβωσης δυνατότητας σχηματισμού Κυβέρνησης που να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της Βουλής».

amna.gr

Previous Ανακοινώθηκε τελικά νέα προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις νομικών προσώπων
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας