Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
6i panellinia gen ekthesi artas egainia1 F 1679177479

Στην 6η Πανελλήνια Έκθεση το Επιμελητήριο Άρτας

Πραγματοποιήθηκαν χθες Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 τα εγκαίνια της 6ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Άρτας, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Οκτωβρίου 2018 και στην οποία το Επιμελητήριο Άρτας μετέχει με δικό του περίπτερο, ως συνδιοργανωτής.

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Γκολομάζος εξέφρασε την πεποίθηση ότι μετά από 8 χρόνια σκληρής δοκιμασίας λόγω της οικονομικής ύφεσης, οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν πια να πάρουν μια ανάσα και γιατί όχι να προχωρήσουν και σε επενδύσεις εφόσον βεβαίως, υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, όπως μείωση της φορολογίας, νέα χρηματοδοτικά προγράμματα κ.ά.

Ο κ. Γκολομάζος υποστήριξε εξάλλου, πως απαιτείται η δημιουργία Μόνιμου Εκθεσιακού & Συνεδριακού Κέντρου, στον οποίο θα φιλοξενούνται όσο το δυνατό περισσότερες κλαδικές εκθέσεις, θεματικές εκδηλώσεις και συνέδρια, για να καταστεί η Άρτα πόλος έλξης δραστηριοτήτων και επισκεπτών και να ενισχυθεί η τοπική οικονομία. «Το Επιμελητήριο θα σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια», τόνισε.

Τέλος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις των αιρετών αναφορικά με το «Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε», ευχήθηκε η συνεργασία των φορέων να γίνει πράξη και να μην αποτελέσει άυλη προεκλογική δέσμευση.

Στο περίπτερό του φιλοξενούνται, οι Σύλλογοι μέλη του Επιμελητηρίου, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής. Συγκεκριμένα, οι Σύλλογοι Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων, Επιπλωμένων Διαμερισμάτων & Ξενώνων Αγροτουρισμού «ο Άραχθος», Αρτοποιών, Ιδιοκτητών Ξένων Γλωσσών, Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης, Κρεοπωλών, Ξυλουργών, Ηλεκτρολόγων και Υδραυλικών.

Previous «Πρόγραμμα επιχορήγησης εργοδοτών για τη διατήρηση νέων θέσεων εργασίας με στόχο την ενίσχυση της ρευστότητας και της απασχόλησης την περίοδο της οικονομικής κρίσης»
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας