Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
27092015periptero ekthesi artas1 F 1010601529

Στην 4η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας το Επιμελητήριο

Το Επιμελητήριο Άρτας, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που λαμβάνει για ανάδειξη και προβολή των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεωνσυμμετέχει στην 4η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας σε κοινό περίπτερο με τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Άρτας, στη φετινή Έκθεση δίνει έμφαση στην ενημέρωση για τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Στο πλαίσιο αυτό, στέλεχος της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων θα βρίσκεται στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Άρτας και θα ενημερώνει για τα νέα Προγράμματα ΕΣΠΑ, που αναμένεται να ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα και να απαντά σε ερωτήματα επιχειρηματιών.

«Στόχος μας είναι η επιχειρηματική κοινότητα της Άρτας να ενημερώνεται και να επωφελείται στο μέγιστο της κρατικής και ευρωπαϊκής χρηματοδότησης, έτσι ώστε να υπάρξει υγιής ανάπτυξη και να δοθεί η δυνατότητα στην ιδιωτική πρωτοβουλία να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας στον τόπο μας», επισημαίνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Χρήστος Παπάζογλου.

Στο περίπτερο φιλοξενούνται, εξάλλου, οι Σύλλογοι μέλη του Επιμελητηρίου, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής. Συγκεκριμένα, οι Σύλλογοι Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων, Επιπλωμένων Διαμερισμάτων & Ξενώνων Αγροτουρισμού «ο Άραχθος», Αρτοποιών, Ιδιοκτητών Ξένων Γλωσσών, Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης, Κρεοπωλών, Ξυλουργών, Ηλεκτρολόγων και Υδραυλικών.

Previous ΔΕΘ: Ενδιαφέρον επισκεπτών για τα προϊόντα της Άρτας
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας