Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
Philoxenia2014 xenones1 F1738048684

Στην 30η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Καταλυμάτων Αγροτουρισμού «ο Άραχθος»

Στην 30η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA, που πραγματοποιήθηκε από 13 έως 16/11/2014, στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη συμμετείχε με δικό του περίπτερο  ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Καταλυμάτων Αγροτουρισμού «ο Άραχθος» (www.artatravel.gr) της ΠΕ Άρτας.

Σκοπός της συμμετοχής ήταν η προώθηση της τουριστικής ταυτότητας της ΠΕ Άρτας,  η επίτευξη συμφωνιών συνεργασίας με τουριστικούς πράκτορες της Ελλάδας και του εξωτερικού και εν τέλει η ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου και η αύξηση της απασχολησιμότητας στην περιοχή μας, όπως επισημαίνεται σε σχετικό Δελτίο Τύπου.

“Η συμμετοχή στην έκθεση αποτελεί μέρος του Σχεδίου Δράσης «Αρχή Τοπικής Τουριστικής Ανάπτυξης & Απασχολησιμότητας» του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» που υλοποιεί η Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΑΡ.Τ.Τ.Α.Α. στην οποία συμμετέχει ο Σύλλογος και συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ.

Το περίπτερο του Συλλόγου εκπροσωπήθηκε από Μέλη του αλλά και από ωφελούμενους- άνεργους του ανωτέρω Σχεδίου Δράσης, οι οποίοι επιδιώκουν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στον τουριστικό κλάδο στην περιοχή μας. Οι συμμετέχοντες έκαναν συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες και εκπροσώπους μέσων μαζικής ενημέρωσης, ενώ αντάλλαξαν τεχνογνωσία και εμπειρίες με άλλους φορείς και τουριστικές επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην έκθεση.

Πρέπει να τονίσουμε ότι κατά τη διάρκεια παραμονής μας στην έκθεση, εισπράξαμε θετικά σχόλια και αντιληφθήκαμε το έντονο ενδιαφέρον τόσο των επαγγελματιών του χώρου όσο και των υποψήφιων μελλοντικών επισκεπτών της Περιφέρειάς μας. Επιβεβαιωθήκαμε για το σημαντικό τουριστικό προϊόν που διαθέτει η ΠΕ Άρτας και πειστήκαμε ότι με τις σωστές μελλοντικές επιλογές αλλά και την κατάλληλη οικονομική και πολιτική υποστήριξη από τις αρχές του τόπου μας θα επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα”!

Previous Πρωτογενές πλεόνασμα 3% του ΑΕΠ και ρυθμό ανάπτυξης 2,9%, προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2015
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας