Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
07122019gs eedege kostoula1 F 475544887

Στη ΓΣ του ΕΕΔΕΓΕ το Επιμελητήριο Άρτας

Στη Γενική Συνέλευση του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών συμμετείχε το Επιμελητήριο Άρτας, δια της εκπροσώπου του κας Γεωργίας Κωστούλα.

Η Γενική Συνέλευση του ΕΕΔΕΓΕ, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και παρευρέθηκαν γυναίκες επιχειρηματίες – εκπρόσωποι από τα περισσότερα Επιμελητήρια της χώρας, που αποτελούν μέλη του ΕΕΔΕΓΕ και πολλοί ακόμα σημαντικοί εκπρόσωποι φορέων της επιχειρηματικής κοινότητας.

Η Πρόεδρος του ΕΕΔΕΓΕ κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών, που θα αναλάβει στο προσεχές διάστημα το Δίκτυο και συγκεκριμένα στοχευμένες δράσεις ψηφιακής εκπαίδευσης των γυναικών, αλλά και εκπαιδευτικές δράσεις, που θα αφορούν επίσης, τον επιχειρηματικό τομέα και τις δημιουργικές βιομηχανίες με διάχυση σε ολόκληρη τη χώρα.

«Το EEΔΕΓΕ, εκπροσωπώντας 250.000 γυναικείες επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, στοχεύει στην ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας, στην ισόρροπη συμμετοχή των φύλων και στην προώθηση των γυναικών σε θέσεις ευθύνης. Είναι o θεσμοθετημένος φορέας στήριξης της γυναικείας επιχειρηματικότητας, μιας και το εννεαμελές Διοικητικό του Συμβούλιο αποτελείται από εκλεγμένες επιχειρηματίες από τα Επιμελητήρια όλης της χώρας. Αυτή είναι η δύναμή μας, το εκτενές δίκτυο επιμελητηρίων που καλύπτει ολόκληρη την Ελλάδα» υποστήριξε η κα Κουνενάκη Εφραίμογλου.

Previous Για πρώτη φορά στην πόλη το Arta Smart City Hackathon & Innovation Hub Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 stiw 10:00 – 16:00
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας