Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
pratiria kafsimon F1859568123

Στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων ετών η τιμή της αμόλυβδης

Οι τιμές λιανικής της αμόλυβδης βενζίνης βρίσκονται στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων ετών, ως αποτέλεσμα της διακύμανσης των διεθνών τιμών διύλισης των πετρελαιοειδών προϊόντων.

Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Ανάπτυξης και υπενθυμίζει ότι το παραπάνω συμπέρασμα είναι σύμφωνα με τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών Υγρών Καυσίμων, της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή (www.fuelprices.gr).

Η μέση πανελλαδική τιμή λιανικής της απλής αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων διαμορφώνεται σε χαμηλό τετραετίας, δηλαδή στο 1,546 ευρώ ανά λίτρο (1/12/2014).

Υπενθυμίζεται ότι οι διακυμάνσεις των λιανικών τιμών των υγρών καυσίμων ακολουθούν με μεγάλη ακρίβεια τις διακυμάνσεις των τιμών διυλιστηρίου οι οποίες είναι αποτέλεσμα της μεταβολής των διεθνών τιμών διύλισης των πετρελαιοειδών προϊόντων για την περιοχή της Μεσογείου.

 

Previous Επέκταση Παράτασης Ολοκλήρωσης Ενεργών Έργων που Υλοποιούνται στα Πλαίσια των Προγραμμάτων: · «Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες»,· «Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων (Ι)», · «Νέα – Καινοτομική Επιχειρηματικότητα»,του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΕ) του ΕΣΠΑ 2007-2013.
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας