Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
sev logo F2137627176

ΣΕΒ: Να στηριχθεί από όλους η μεταρρυθμιστική ατζέντα

Την ανάγκη να υποστηριχθεί από το πολιτικό σύστημα, τους κοινωνικούς εταίρους και τους πολίτες η μεταρρυθμιστική ατζέντα της κυβέρνησης, όπως αυτή καταγράφεται στη λίστα του υπουργείου Οικονομικών, επισημαίνει ο ΣΕΒ σε ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, η λίστα των μεταρρυθμίσεων εμπεριέχει αρκετά από όσα δεν έγιναν και πολλά από αυτά που πρέπει να γίνουν, ενώ δημιουργεί προσδοκίες για την πολυπόθητη κοινωνική και οικονομική ανάκαμψη.

«Η αβεβαιότητα των τελευταίων μηνών στοίχισε ακριβά στους εργαζομένους, στις επιχειρήσεις, στα δημόσια έσοδα. Προέχει να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος με αποφασιστικότητα και ευθύνη. Η συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους μας δημιουργεί τις προϋποθέσεις να κοιτάξουμε μπροστά με ελπίδα και ρεαλισμό», αναφέρει ο ΣΕΒ στην ανακοίνωσή του.

Τονίζει επίσης πως υποστηρίζει ενεργά όλες τις μεταρρυθμίσεις «που εμπεδώνουν ελκυστικό επενδυτικό περιβάλλον, απελευθερώνουν δημιουργικές δυνάμεις, στηρίζουν την υγιή επιχειρηματικότητα και δημιουργούν θέσεις εργασίας, βάζοντας τα θεμέλια για τον αναπτυξιακό μετασχηματισμό με άξονες την παραγωγικότητα, τη γνώση, την εξωστρέφεια, την ποιότητα και την καινοτομία».

Previous Υστέρηση 935 εκατ. ευρώ στα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού τον Ιανουάριο
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας