Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Σεμινάριο Διασυνοριακής Επιχειρηματικότητας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο  Αθηνών σας ενημερώνει για το  Σεμινάριο Διασυνοριακού Επιχειρείν που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στις 15 Απριλίου 2014 από τη Γενική Διεύθυνση Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Οι ΜΜΕ με επιχειρηματική δραστηριότητα εντός της ενιαίας αγοράς της Ε.Ε  κάποιες φορές αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της ανάκτησης διασυνοριακών οφειλών.
 
Με στόχο την παροχή των κατάλληλων εργαλείων στις ΜΜΕ για τη διευκόλυνση της διασυνοριακής επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργανώνει μια σειρά σεμιναρίων στις χώρες της Ευρώπης, με θέμα  τη διαχείριση των διασυνοριακών πιστώσεων και απαιτήσεων.  Η εκστρατεία ενημέρωσης των ΜΜΕ πραγματοποιείται στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος «Ταχεία και αποτελεσματική εκτέλεση των αξιώσεων που εκκρεμούν,  από τις ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται διασυνοριακά» και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
 
Η Γενική Διεύθυνση Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
σας καλεί να σημειώσετε την ημερομηνία
για το επόμενο σεμινάριο διασυνοριακού επιχειρείν  
στην Αθήνα, στο  ξενοδοχείο Divani Caravel
στις 15 Απριλίου 2014.
 
Στόχος της εκδήλωσης είναι η παροχή βοήθειας στις ΜΜΕ για να κατανοήσουν καλύτερα τις διαθέσιμες επιλογές για την επιτυχή διαχείριση των διασυνοριακών πιστώσεων και την ανάκτηση των διασυνοριακών επιλογών και έτσι να βελτιστοποιηθεί η συνολική τους επιχειρηματική αποτελεσματικότητα και ανταγωνιστικότητα.
 
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή περαιτέρω διευκρινήσεις.
 
Προσβλέποντας να σας συναντήσουμε στις 15 Απριλίου 2014!
 
Με εκτίμηση,
Γραμματεία Συνεδρίου
credit-and-claims-seminars@iservice-europa.eu

Συμμετάσχετε στη συζήτηση μέσω Twitter #XborderEU

Previous Επαναδιακήρυξη Διενέργειας Πρόχειρου Διαγωνισμού Προμήθειας Ειδών Καθαριότητας για την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας