Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Σεμινάρια για θέματα Οινογνωσίας – οινολογίας από την «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ»


Δύο (2) εκπαιδευτικά σεμινάρια σε θέματα οινογνωσίας – οινολογίας, συνολικής διάρκειας 24 ωρών το καθένα (θεωρία και πρακτική), θα πραγματοποιήσει το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, στα Ιωάννινα, η εταιρεία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε.-Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ (δ.τ.: «ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.»), ως επικεφαλής εταίρος του έργου με τίτλο «Cross-border Network for the Promotion of Wine Products» και ακρωνύμιο «WINE-NET», το οποίο εγκρίθηκε στο πλαίσιο της 1ης Πρόσκλησης έργων του διασυνοριακού προγράμματος εδαφικής συνεργασίας «ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ 2007-2013».

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια γίνονται στο πλαίσιο υλοποίησης της Δράσης 6.2 «Δράσεις Εκπαίδευσης»/ «Training Activities» του έργου «WINE-NET» και θα διοργανωθούν σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό Wine & Spirit Professional Center (W.S.P.C.)/ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΝΟΥ & ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ, ο οποίος είναι ο μοναδικός Πιστοποιημένος Φορέας Εκπαίδευσης Κρασιών και Αποσταγμάτων από το Υπουργείο Παιδείας και τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων.

Η παρουσία των συμμετεχόντων κρίνεται αναγκαία σε όλη τη διάρκεια διεξαγωγής των σεμιναρίων. Ο αριθμός των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο είναι τα 15 άτομα.

Τα σεμινάρια έχουν ως στόχο να δώσουν τα απαραίτητα «εφόδια-εργαλεία» για τη βαθύτερη κατανόηση του κρασιού και είναι ιδανικά για τους επαγγελματίες που σχετίζονται με τον οίνο και θέλουν να εμπλουτίσουν τις βασικές τους γνώσεις.

Απευθύνονται σε εργαζόμενους όλων των παραγωγικών σταδίων κρασιών και αποσταγμάτων (οινοπαραγωγοί, οινολόγοι, στελέχη οινοποιητικών επιχειρήσεων, στελέχη οινοποιητικών συνεταιρισμών, στελέχη εταιρειών διανομής κρασιών και αποσταγμάτων, στελέχη εταιρειών πώλησης κρασιών και αποσταγμάτων, στελέχη εστιατορίων και wine bars, στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων που διαθέτουν χώρους εστίασης π.χ. food & beverages managers ή restaurants managers ή το απλό service που πουλάει το κρασί μέσα στη σάλα, sommeliers).

Η κοινοτική επιχορήγηση για τη Δράση 6.2 «Δράσεις Εκπαίδευσης»/ «Training Activities» καλύπτει το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο για κάθε συμμετέχων.

Για περισσότερες πληροφορίες, oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της «ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.» (www.epirussa.gr → INTERREG «ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ 2007-2013»→ «WINE-NET» → «Εκδηλώσεις / Σεμινάρια») ή τα γραφεία της εταιρείας επί της Πλ. Πύρρου και Μιχ. Αγγέλου 1 στα Ιωάννινα ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τα γραφεία της «ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.» κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα 26510 36686 και 26510 83087.

Previous Πρόσκληση σε ενημερωτική Ημερίδα για τα ΤοπΣΑ
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας