Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Σε ιδιώτες το «ΞΕΝΙΑ» Άρτας

Την επαναλειτουργία του «ΞΕΝΙΑ» ως ξενοδοχείο πρότεινε ο Δήμαρχος Αρταίων, Γιάννης Παπαλέξης, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 11ης Νοεμβρίου.

Ο Δήμαρχος στην εισήγησή του, ανέφερε ότι το «ΞΕΝΙΑ» περιήλθε κατά κυριότητα στο δήμο, μαζί με άλλα τέσσερα στρέμματα του περιβάλλοντα χώρου. Η έλλειψη κονδυλίων στο Δήμο για την αξιοποίησή του, είναι αυτή που τον στρέφει στην ιδιωτική πρωτοβουλία. Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι ο διαγωνισμός θα προκηρυχτεί το ταχύτερο δυνατό και πρότεινε η αξιοποίησή του από ιδιώτη να είναι μακράς χρονικής διάρκειας, για να μπορέσει να αποσβέσει την επένδυση. 

Η πρόταση αυτή του Δημάρχου εγκρίθηκε  με αυξημένη πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο. Τη διαφωνία τους στην πρόταση του δημάρχου πρότειναν οι δημοτικοί σύμβουλοι Χριστόφορος Ξυλογιάννης, Σπυριδούλα Τσίκου, Χρήστος Παπάζογλου και Κώστας Παπαϊωάννου.
Ο κ. Ξυλογιάννης και η κα Τσίκου πρότειναν το «Ξενία» να λειτουργήσει ως πνευματική στέγη και ως καφετέρια, ο κ. Παπαϊωάννου πρότεινε την αξιοποίησή του από το Δήμο και ο κ. Παπάζογλου πρότεινε το θέμα να συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση, αφού προηγηθεί διαβούλευση.
Ο Δημήτρης Βλαχοπάνος, παίρνοντας το λόγο για λογαριασμό της «Κίνησης Πολιτών», συμφώνησε με την πρόταση του Δημάρχου.

 

Previous Διαγωνισμός Αφαλιστικής Κάλυψης Αυτοκινήτων, Οχημάτων και Έργων Περιφερειακής Ενότητας Άρτας 2014
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας