Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Σ.Β.Β.Ε.: Hμερίδα «Ενεργές Δράσεις της ETEAN Α.Ε. για την στήριξη των Επιχειρήσεων» στη Θεσσαλονίκη

Hμερίδα με θέμα: «Ενεργές Δράσεις της ETEAN Α.Ε. για την στήριξη των Επιχειρήσεων» διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, μέλος του Enterprise Europe NetworkHellas, στο πλαίσιο της διοργάνωσης Money Show 2014 που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 και ώρα 17:30’ στο ξενοδοχείο Hyatt Regency (αίθουσα Έφεσος 1) και αναμένεται να έχει τρίωρη διάρκεια.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΕΑΝ Α.Ε., κ. Γεώργιος Γεροντούκος θα παρουσιάσει το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης και το ρόλο που έχει αναλάβει για την στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας στην συγκεκριμένη συγκυρία.  Στο πλαίσιο αυτό θα παρουσιασθούν διεξοδικά  οι ενεργές δράσεις του Ταμείου και θα αναδειχθούν με πρακτικό τρόπο τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα έναντι άλλων συμβατικών χρηματοοικονομικών εργαλείων:

Α. Παροχή δανείων χαμηλού κόστους:

Δράση «ΤΕΠΙΧ – Επιχειρηματική Επανεκκίνηση»

i)           δάνεια επιχειρηματικής ανάπτυξης (ειδικού σκοπού κεφάλαια κίνησης)

ii)          δάνεια για χρηματοδότηση επενδυτικών σχεδίων υπό υλοποίηση σε οποιοδήποτε στάδιο, ενισχυόμενα ή μη από άλλα αναπτυξιακά πλαίσια (Επενδυτικός Νόμος κα)

Στοχευμένες Δράσεις Δανειοδοτήσεων

Παροχή δανείων χαμηλού κόστους για την υλοποίηση βιώσιμων επιχειρηματικών σχεδίων σε συγκεκριμένες θεματικές ενότητες με έμφαση στην καινοτομία και την εξωστρέφεια.

Β. Παροχή εγγυήσεων σε επιχειρήσεις

ΤΕΠΙΧ- Ταμείο Εγγυοδοσίας

Παροχή εγγύησης σε ποσοστό έως και 80% για την κάλυψη πάσης φύσεως τραπεζικών δανείων για βιώσιμες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Πρόγραμμα Εγγύησης για την Έκδοση Εγγυητικών Επιστολών. Παροχή εγγύησης σε χαρτοφυλάκιο εγγυητικών επιστολών για την έκδοση εγγυητικών επιστολών από τράπεζες υπέρ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ορισμένου ποσού και χρόνου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τις υπηρεσίες του Σ.Β.Β.Ε. / Enterprise Europe NetworkHellas (κα Μόνικα Νάζη, Υπεύθυνη Πληροφόρησης, τηλ. 2310 539817 εσωτ. 207, fax. 2310 541491, email: m.nagy@sbbe.gr).


Previous Κοινοπραξία ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ & ΕΤΑΝΑΜ ΑΕ ΟΤΑ: Για την Ανάπτυξη της υπαίθρου στην Περιφέρεια Ηπείρου
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας