Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
champer artas LOGO mikro1

Πρόσκληση συμμετοχής στο 2o ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 10-13 Μαϊου 2018 στη Marktplatz στο Ντύσσελντορφ.

Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ  (GREEK FESTIVAL 2018), που διοργανώνεται για 2η  φορά 10-13 Μαϊου 2018 στη Marktplatz, την κεντρική πλατεία του Ντύσσελντορφ.  
Το Ελληνικό Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Ντύσσελντορφ.

Προφίλ Φεστιβάλ
 
 Το 2nd GREEK FESTIVAL 2018 θα παρουσιάσει σε ένα μεγάλο ακροατήριο την  Ελληνική ταυτότητα, τον Ελληνικό πολιτισμό,  τις  τρέχουσες τάσεις της Ελληνικής κοινωνίας και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μερικών εκ των καλύτερων  ελληνικών προϊόντων στη βιομηχανία τροφίμων, τη γαστρονομία και τον τουρισμό και σε άλλες υπηρεσίες.
Η Ελληνική κοινότητα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη του Ντύσσελντορφ, η οποία έχει έντονα αναπτυγμένο το Ελληνικό επιχειρείν, ενώ στο κρατίδιο ζει η μεγαλύτερη κοινότητα Ελλήνων στην Ευρώπη, με 130.000 μέλη. Με το 2nd GREEK FESTIVAL 2018 επιθυμούμε να τονώσουμε το Ελληνικό επιχειρείν και να ανοίξουμε νέους εμπορικούς διαύλους τόσο  για τους Έλληνες εκθέτες, αλλά και για τους εισαγωγείς Ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών.
Σκοπός του φεστιβάλ είναι η και των εταιρειών που θα συμμετάσχουν, ως τουριστικών προορισμών, αλλά και η ταυτόχρονη Ελληνικών προϊόντων του κλάδου τροφίμων και ποτών. Το Φεστιβάλ θα λάβει χώρα στη Marktplatz, την κεντρική πλατεία της πόλης, όπου βρίσκεται το Δημαρχείο του Ντύσσελντορφ, σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της Παλαιάς Πόλης του Ντύσσελντορφ. Στην πλατεία θα υπάρχει μία μεγάλη σκηνή, που θα φιλοξενεί πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, οινογνωσίας, διαγωνισμούς,  μαθήματα χορού, βόλτες με ξύλινα ποδήλατα και οι επισκέπτες θα απολαύσουν και θα αγοράσουν ελληνικά προϊόντα, τουριστικά πακέτα, τρόφιμα και ποτά, κ.α.
 Την παραγωγή του 2nd GREEK FESTIVAL 2018 έχει αναλάβει η γερμανική εταιρεία Paffrath Events, σε αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία μας.
 
Προϊόντα που προβάλλονται  
To φεστιβάλ θα φιλοξενήσει  εταιρείες με προϊόντα που ανήκουν κυρίως σε τρεις κατηγορίες με δυνατότητα πώλησής τους:
1.  Ελληνική γαστρονομία. Για τα τρόφιμα – ποτά θα υπάρχει η δυνατότητα προβολής και πώλησης των Ελληνικών προϊόντων του κλάδου τροφίμων και ποτών.
2.   Ελληνικός Τουρισμός. Θα προβληθούν τουριστικοί προορισμοί του Ελληνικού Τουριστικού προϊόντος με συμμετοχές Περιφερειών Ελλάδος, Δήμων, ξενοδοχείων, τουριστικών πρακτορείων κα. με δυνατότητα απευθείας πώλησης τουριστικών πακέτων
3. Λοιπές κατηγορίες. Για τα Non Food, προϊόντα περιποίησης, βιολογικά καλλυντικά, λευκά είδη κλπ. θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα πώλησής τους στους χιλιάδες επισκέπτες του φεστιβάλ.

H συμμετοχή του  2017
         
Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE διοργάνωσε την ελληνική συμμετοχή του 2017 που απαρτιζόταν από τις Περιφέρειες Ηπείρου, Πελοποννήσου, Κεντρικής Μακεδονίας και Στερεάς Ελλάδας, καθώς από ένα σημαντικό αριθμό ελληνικών επιχειρήσεων που όχι μόνο προέβαλλαν τα προϊόντα τους επιτυχώς, αλλά προγραμμάτισαν και σημαντικές πωλήσεις.

 Οι χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν στο 1ο GRIECHENLAND FESTIVAL, τα 20 και πλέον περίπτερα και να  έρθουν σε επαφή με το σύγχρονο πρόσωπο της Ελλάδας μέσα από την επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό, τη μουσική, το χορό, την τέχνη και τη γαστρονομία, αλλά και την ανάδειξη του Ελληνισμού της περιοχής. Είχαν την  δυνατότητα να συμμετέχουν σε δράσεις γευσιγνωσίας, οινογνωσίας, διαγωνισμούς,  , αλλά και να απολαύσουν και να αγοράσουν ελληνικά προϊόντα, τουριστικά πακέτα, τρόφιμα και ποτά, κ.α.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ υπήρξαν πολλές παράλληλες μουσικές εκδηλώσεις. Γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες, όπως η Φωτεινή Δάρρα, η Λουκία Βαλάση, οι Gadjo Dilo, Rebetology κ.α., έδωσαν ένα όμορφο στίγμα της ελληνικής μουσικής, ερμηνεύοντας παλιούς και νέους συνθέτες, «ντύνοντας» ποιοτικά το GRIECHENLAND FESTIVAL και εμπνέοντας τους θεατές πουσυμμετείχαν σε ένα ζωντανό τετραήμερο χορού και διασκέδασης.
 

Η συμμετοχή του 2018
Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο 2nd GREEK FESTIVAL με 2 τρόπους.
 
1.    Ενοίκιο χώρου σε κατάλληλο και προνομιακό  σημείο για την συμμετοχή σας
2.    Kαλαίσθητη λευκη παγόδα 16 τμ (τέντες) διαστάσεων 4μ Χ 4μ με ξύλινο δάπεδο. (Ύψος τέντας 5,20μ το υψηλότερο σημείο και ύψος μαρκίζας 2.30μ). (Συμπεριλαμβάνεται η κατασκευή και η  αποσυναρμολόγηση της παγόδας, το  υποστηρικτικό προσωπικό και η  υλικοτεχνική υποστήριξη)
3.    Λειτουργικές ανάγκες παγόδας (παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, φωτισμός)
4.    24ωρο Προσωπικό ασφαλείας στο χώρο του φεστιβάλ
5.    Δημοσιότητα μέσω εκτεταμένης διαφημιστικής καμπάνιας για την προβολή της ελληνικής συμμετοχής στον έντυπο και ηλεκτρονικό Γερμανικό τύπο, καθώς και στον Ελληνικό που σχετίζεται με τα γερμανικά προωθητικά μέσα (έντυπα και ηλεκτρονικά)
6.    Παρουσία έμπειρων στελεχών της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE για την άψογη λειτουργία της συμμετοχής σας αλλά και την κάλυψη των αναγκών σας κατά την προετοιμασία αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης
7.    Έγκαιρη και έγκυρη παροχή επικαιροποιημένων στοιχείων για την αγορά με καταλόγους των σημαντικότερων Γερμανών αγοραστών και όχι μόνο και εισαγωγέων με τα πλήρη εμπορικά  τους στοιχεία.
8.    Σύστημα Προσανατολισμού και  σύστημα καθοδήγησης στη γύρω περιοχή που οδηγεί προς το φεστιβάλ
9.    Υπηρεσία έκτακτης ανάγκης stand-by κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.
10.    Ιατρικές υπηρεσίες
11.    Κινητά wc για όλους τους επισκέπτες και τους καλεσμένους, καθώς και για άτομα  με ειδικές ανάγκες
Το κόστος συμμετοχής ανά τέντα είναι 1.950€ για 16 τμ ( 4μ Χ 4μ) συν coordination fee 300€
 
2η επιλογή
1.    Ενοίκιο χώρου σε κατάλληλο και προνομιακό  σημείο για την συμμετοχή σας
2.    Kαλαίσθητη λευκη παγόδα 16 τμ (τέντες) διαστάσεων 4μ Χ 4μ με ξύλινο δάπεδο. (Ύψος τέντας 5,20μ το υψηλότερο σημείο και ύψος μαρκίζας 2.30μ). (Συμπεριλαμβάνεται η κατασκευή και η  αποσυναρμολόγηση της παγόδας, το  υποστηρικτικό προσωπικό και η  υλικοτεχνική υποστήριξη)
3.    Λειτουργικές ανάγκες παγόδας (παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, φωτισμός)
4.    Εξοπλισμός παγόδας (1 infocounter, 1 στρογγυλό τραπέζι με 4 καρέκλες, 1 ψηλό τραπέζι με 2 σκαμπό, 1 σταντ για φυλλάδια)
5.    24ωρο Προσωπικό ασφαλείας στο χώρο του φεστιβάλ
6.    Δημοσιότητα μέσω εκτεταμένης διαφημιστικής καμπάνιας για την προβολή της ελληνικής συμμετοχής στον έντυπο και ηλεκτρονικό Γερμανικό τύπο, καθώς και στον Ελληνικό που σχετίζεται με τα γερμανικά προωθητικά μέσα (έντυπα και ηλεκτρονικά)
7.    Παρουσία έμπειρων στελεχών της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE για την άψογη λειτουργία της συμμετοχής σας αλλά και την κάλυψη των αναγκών σας κατά την προετοιμασία αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης
8.    Έγκαιρη και έγκυρη παροχή επικαιροποιημένων στοιχείων για την αγορά με καταλόγους των σημαντικότερων Γερμανών αγοραστών και όχι μόνο και εισαγωγέων με τα πλήρη εμπορικά  τους στοιχεία.
9.    Σύστημα Προσανατολισμού και  σύστημα καθοδήγησης στη γύρω περιοχή που οδηγεί προς το φεστιβάλ
10.    Υπηρεσία έκτακτης ανάγκης stand-by κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.
11.    Ιατρικές υπηρεσίες
12.    Κινητά wc για όλους τους επισκέπτες και τους καλεσμένους, καθώς και για άτομα  με ειδικές ανάγκες
 
Το κόστος συμμετοχής ανά τέντα είναι 2.250€ για 16 τμ ( 4μ Χ 4μ) συν coordination fee 300€

ΒΡΕΙΤΕ την Αίτηση Συμμετοχής και τον Κανονισμό Συμμετοχής στην ιστοσελίδα της GREAT.
 
Μεταφορά προϊόντων και διαφημιστικού υλικού  
Στην παραπάνω τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος μεταφοράς των εμπορευμάτων προς πώληση, διαφημιστικού υλικού κλπ.  Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE μπορεί να σας υποδείξει μεταφορική εταιρεία  για εξοικονόμηση κόστους λόγω της ομαδικής μεταφοράς των εκθεμάτων. Να σημειώσετε ότι για το κόστος της συνδυαστικής μεταφοράς θα τιμολογηθείτε απευθείας από την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία επιλογής σας.
 
Διαφημιστική ενίσχυση της συμμετοχής σας στο 2nd GREEK FESTIVAL
To   2nd GREEK FESTIVAL θα υποστηριχθεί  με ένα μοναδικό και πρωτοπόρο πλέγμα ενεργειών. Το Φεστιβάλ θα συνοδεύεται από μεγάλο διαφημιστικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει:
•    Ειδικό ένθετο της Rheinische Post (η μεγαλύτερη εφημερίδα της περιοχής) σε 100.000 αντίτυπα
•    Όλοι οι συνεργάτες και χορηγοί θα λάβουν 25.000 αντίτυπα με σκοπό να προωθήσουν το Φεστιβάλ στην βάση πελατών τους
•    Διαφήμιση δρόμου
•    Επίσημη  ιστοσελίδα του φεστιβάλ με όλες τις πληροφορίες και το  προωθητικό υλικό
•    Προβολή του Φεστιβαλ σε όλα τα social media
•    Καταχώρηση σε Γερμανική εφημερίδα κυκλοφορίας την περίοδο της έκθεσης για τη διαφήμιση του συνόλου των συμμετεχόντων
•    Δημόσιες σχέσεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το φεστιβάλ

Συμμετοχές Περιφερειών – Επιμελητηρίων – Συνδέσμων   
Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, θα οργανώσει μια άρτια καθ’ όλα συμμετοχή των  Περιφερειών και Δήμων της Ελλάδος ή  Επιμελητηρίων και κλαδικών Συνδέσμων της Ελλάδος με πολλά προνόμια με ιδιαίτερη και ξεχωριστή παρουσία για την ανάδειξη όλων των πλεονεκτημάτων αυτού του τύπου συμμετοχής.

Όροι Συμμετοχής  
Αιτήσεις συμμετοχής άμεσα

Η συμμετοχή της εταιρείας κατοχυρώνεται με την αποστολή συμπληρωμένης αίτησης συμμετοχής (συνημμένα) και την αντίστοιχη προκαταβολή του 35% συν το coordination fee 300€
Σε περίπτωση έγκαιρης ακύρωσης (βλ. άρθρο 7 κανονισμός συμμετοχής) και μόνο εφόσον ο χώρος διατεθεί σε άλλη εταιρεία, το ποσό της προκαταβολής μπορεί να επιστραφεί. Η καταβολή θα πρέπει να γίνει ως εξής:
α) Προκαταβολή 35% του συνολικού ποσού συμμετοχής άμεσα με την αποστολή της αίτησης συμμετοχής σας  συν το coordination fee 300€ που είναι απαραίτητη για την κράτηση του χώρου σας
β) Καταβολή  35% του συνολικού ποσού συμμετοχής μέχρι τις 23/2/2018
γ) Εξόφληση 30% του συνολικού ποσού συμμετοχής μέχρι τις 23/3/2018

Ο ΦΠΑ θα καταβληθεί με την τιμολόγηση η οποία θα γίνει με το πέρας του Φεστιβάλ. Για τις εταιρείες της αλλοδαπής δεν υπάρχει ΦΠΑ. Θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ σειρά προτεραιότητας κατανομής των περιπτέρων με βάση την αίτηση συμμετοχής που θα συνοδεύεται από την αντίστοιχη προκαταβολή.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 5079 – 072148 – 715
ΙBAN: GR18 0172 0790 0050 7907 2148 715
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: GREAT – TRADE EXHIBITIONS & EXPORTS – CONSULTING SINGLE MEMBER PRIVATE COMPANY

ALPHA BANK
ΑΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 360002320007254
ΙΒΑΝ: GR09 0140 3600 3600 0232 0007 254
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: GREAT TRADE EXHIBITIONS AND EXPORTS CONSULTING SMPC

Να σημειώσετε ότι το παραστατικό ή η ηλεκτρονική κατάθεση θα πρέπει να αναγράφει την επωνυμία της εταιρείας και την έκθεση που αφορά.
 
Παρακαλούμε να αποστείλετε τη συμπληρωμένη αίτηση συμμετοχής με e-mail στο info@greatexhibitions.gr ή στο fax 210 7755049.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 210 7755080

Previous ICAP: Απώλειες για το λιανικό εμπόριο ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών οικιακών συσκευών
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας