Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
PLMA2017 F 106900471

Πρόσκληση Συμμετοχής στη διεθνή έκθεση PLMA CHICAGO 2017 από 12 έως 14 Νοεμβρίου στο Σικάγο των ΗΠΑ

Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE  με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην διεθνή έκθεση PLMA CHICAGO 2017 από 12 έως 14 Νοεμβρίου στο Σικάγο των ΗΠΑ στο εκθεσιακό κέντρο Rosemont Convention Center. Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE για τρίτη συνεχή χρονιά θα οργανώσει την ελληνική συμμετοχή δίνοντας την δυνατότητα στους Έλληνες παραγωγούς να λάβουν μέρος στην δυναμικότερη έκθεση που ανοίγει τις πόρτες στην μεγάλη αγορά ιδιωτικής ετικέτας (φασόν) των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Προφίλ Έκθεσης
Η PLMA CHICAGO αποτελεί το σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες της λιανικής πώλησης και τους παραγωγούς προϊόντων τροφίμων, ποτών, χαρτικών, ειδών υγιεινής και ειδών supermarkets της αμερικάνικης αγοράς. Η συγκεκριμένη έκθεση δίνει τη δυνατότητα να παρουσιαστούν από τους εκθέτες τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας σ΄ένα ευρύ φάσμα υποψήφιων πελατών, να γίνουν εμπορικές επαφές, να συναφθούν νέες συνεργασίες, να συζητηθούν νέες ιδέες και να δημιουργηθούν προϊόντα που εξυπηρετούν την παγκόσμια αγορά. Η σημερινή κατάσταση στην αγορά έχει διαμορφώσει ένα θετικότατο τοπίο δεδομένου ότι οι πωλήσεις προϊόντων υπό ιδιωτική ετικέτα ακολουθούν σταθερά μια ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια έχουν ξεπεράσει πλέον το 25% του συνόλου για την εγχώρια αγορά των Η.Π.Α.
H GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, παρατηρώντας τις εξελίξεις στις διεθνείς αγορές και αναζητώντας εναλλακτικές όσο και αξιόπιστες λύσεις προς όφελος του ελληνικού εξαγωγικού εμπορίου, ανέλαβε με μεγάλη επιτυχία τη διοργάνωση του 2015 & 2016 για την ελληνική συμμετοχή, η οποία κερδίζει πόντους κάθε χρόνο ανάμεσα στις εκθεσιακές διοργανώσεις των ΗΠΑ. Για το 2017,  η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για μία μεγαλύτερη και ακόμα πιο δυναμική ελληνική συμμετοχή.
Στην PLMA CHICAGO 2016 συμμετείχαν πάνω από 1.415 εκθέτες από 55 διαφορετικές χώρες σε περισσότερα από 2.830 περίπτερα από 1,409 εταιρείες, ενώ την επισκέφτηκαν πάνω από 5.250 εμπορικοί επισκέπτες.  Οι εμπορικοί επισκέπτες προέρχονται κατά βάση από το χώρο των supermarkets, hypermarkets, discounters, drugstore chains, στρατιωτικής σίτισης και την εμπιστεύονται τα στελέχη των μεγαλύτερων αλυσίδων λιανεμπορίου, σημαντικοί εισαγωγείς και διανομείς της αμερικανικής ηπείρου. Για μια πληρέστερη πληροφόρηση σχετικά με τις επωνυμίες των εταιρειών που επισκέφτηκαν την PLMA Chicago 2017, μπορείτε να μελετήσετε το ενημερωτικό φυλλάδιο.

Προϊόντα που προβάλλονται 
Η έκθεση φιλοξενεί εταιρείες με προϊόντα που ανήκουν, κυρίως, σε δύο κατηγορίες και χωρίζονται σε δύο ξεχωριστές αίθουσες:
1.     Food- Section:  Τρόφιμα – ποτά, φρέσκα προϊόντα και προϊόντα ψυγείου, κατεψυγμένα προϊόντα, έτοιμα ή ημι-έτοιμα φαγητά, συσκευασμένα τρόφιμα, αλκοολούχα ποτά, αναψυκτικά, χυμούς φρούτων, κα.
2.     Non- Food Section: Προϊόντα καθαριότητας σπιτιού, καλλυντικά, είδη υγιεινής και ομορφιάς, χαρτιά, προϊόντα νοικοκυριού, απορρυπαντικά, προϊόντα κήπου, είδη φροντίδας αυτοκινήτου, μπαταρίες, πλαστικά, DIY κατασκευές κα.
Οι συμμετέχοντες πρέπει υποχρεωτικά να είναι παραγωγοί με διαθεσιμότητα των προϊόντων τους για ιδιωτική ετικέτα.
Περισσότερες ειδικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο http://plma.com και πιο σχετικά με τις διαφορετικές αίθουσες της έκθεσης στο εξής link: http://www.plmainternational.com/us-show/exhibiting/general-information

Προωθητικές ενέργειες
 Στο πλαίσιο της έκθεσης θα λάβουν χώρα ποικίλες προωθητικές ενέργειες που αφορούν στην περαιτέρω προώθηση των προϊόντων σας και για τις οποίες θα έχετε πλήρη ενημέρωση για να τις αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συγκεκριμένα οι ενέργειες είναι:
•    Seminar Program. Η  PLMA προσφέρει ένα ειδικό σεμινάριο και πρόγραμμα ομιλιών για τις τελευταίες τάσεις της βιομηχανίας. Αυτό περιλαμβάνει δράσεις όλες τις ημέρες της έκθεσης.
•    New Product Expo. Οι εκθέτες μπορούν να προβάλουν τα προϊόντα τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε κεντρικό σημείο της έκθεσης. Τα προϊόντα που θα συμμετέχουν στην ενέργεια θα επιλεχθούν βάσει της καινοτομίας που τα χαρακτηρίζει.
•    Διαφήμιση στον επίσημο κατάλογο της έκθεσης. Οι εκθέτες μπορούν να προσθέσουν στις προωθητικές τους ενέργειες τη διαφήμιση των προϊόντων τους στον επίσημο κατάλογο της έκθεσης, που διανέμεται στους επισκέπτες της έκθεσης και αποτελεί χρήσιμο εργαλείο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
•    Προσκλήσεις επισκεπτών. Οι εκθέτες έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν online έναν αριθμό προσκλήσεων ελεύθερης εισόδου για τους υπάρχοντες ή δυνητικούς πελάτες τους.
•    Λίστα αγοραστών (Preliminary Retail and Wholesale Registration List). Οι εκθέτες θα λάβουν 30 ημέρες πριν την έκθεση μια λίστα με εγγεγραμμένους αγοραστές λιανικής και χονδρικής για να μπορέσουν να καθορίσουν συναντήσεις κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Οι εκθέτες θα λάβουν την επικαιροποιημένη λίστα αγοραστών με την άφιξη τους στην έκθεση. 
•    PLMA Live! Coverage: Η έκθεση θα μεταδοθεί μέσω internet σε ολόκληρη τη χώρα των ΗΠΑ στο  www.plmalive.com καθώς επίσης και στην τηλεόραση ξενοδοχείων και εκθεσιακών αιθουσών
 
Για τους επισκέπτες – αγοραστές, θα υπάρχουν ποικίλες παροχές από τη διοργάνωση που θα διευκολύνουν την εύρεση των εκθετών της PLMA. Τέτοιες είναι:
PLMA’s Show Preview. Τριάντα ημέρες πριν από την έναρξη της έκθεσης σας δίνεται η δυνατότητα να προβάλλετε τα νέα σας προϊόντα σε όλους τους εγγεγραμένους αγοραστές λιανικής και χονδρικής της PLMA στα πλαίσια της προωθητικής ενέργειας Promoting Exhibitor Products.
PLMA Matchmaker. Η συγκεκριμένη υπηρεσία βοηθάει τους επισκέπτες να ορίσουν συναντήσεις με τους εκθέτες.
Show Floor Navigator. Μια υπηρεσία που επιτρέπει στους επισκέπτες να αναζητήσουν προϊόντα και εκθέτες όσο βρίσκονται στον εκθεσιακό χώρο με την βοήθεια των smartphones τους.

Η Εκθεσιακή Συμμετοχή του 2017  
 Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, μέσα από μια καλαίσθητη και συγχρόνως λειτουργική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής σας δίνει την δυνατότητα να μην λείψετε από το μεγάλο γεγονός που σας ανοίγει τις πόρτες στην μεγάλη αγορά ιδιωτικής ετικέτας των ΗΠΑ, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη και επιτυχημένη παρουσίαση των ελληνικών προϊόντων που μπορούν να προβληθούν στην έκθεση. Η εμπειρία μας εξασφαλίζει την άψογη διοργάνωση και υποστήριξη της εταιρείας σας.  H συμμετοχή του 2016 θεωρήθηκε με βάση τα λεγόμενα των εκθετών μας απόλυτα επιτυχημένη και έχουν πραγματοποιηθεί ήδη εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές.

Σας προσκαλούμε να προβάλετε τα ανταγωνιστικά προϊόντα σας στην ερχόμενη διεθνή έκθεση PLMA CHICAGO τον Νοέμβριο 2017 με δύο επιλογές που δίνονται επισήμως από την διοργανώτρια εταιρεία:

Κατασκευή Shell Scheme Stand– μετόπη με εταιρική σήμανση, τοιχοποιίας από panels, 3 ράφια, τραπέζι, info counter, τρείς καρέκλες, καλάθι αχρήστων, γκρι χαλί, σε υψηλής επισκεψιμότητας θέση με κόστος:
1.    4.500$ για stand 9 τ.μ
2.    7.500$ για stand 18 τ.μ
-Ενοίκιο χώρου για ανεξάρτητη κατασκευή (βλ συνημμένη “Aίτηση space only”) με κόστος:
•    3.000$ για booth 9 τ.μ. (Το κόστος του αυξάνεται στις 3.500$ από 1η Σεπτεμβρίου 2017).
•    4,500$ για booth 18 τ.μ.
Τα περίπτερα δεν μπορούν να μοιραστούν ανάμεσα σε δύο ή περισσότερους εκθέτες.
Τα προαναφερθέντα κόστη είναι οι επίσημες τιμές της έκθεσης και τιμολογούνται απ’ ευθείας από την διοργανώτρια δίχως να υπόκεινται σε ΦΠΑ 24%, σε αντίθεση με το Coordination & Support Fee ύψους 500€ που θα τιμολογήσει η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE  (ο αναλογούν ΦΠΑ αποδίδεται με την τιμολόγηση μετά το πέρας της έκθεσης). Επίσης, συμμετοχή των εκθετών που δεν είναι μέλη της Private Label Manufacturers Association (Ένωση Μεταποιητών Ιδιωτικής Ετικέτας) που διοργανώνει τις εκθέσεις World of Private Label παγκοσμίως, επιβαρύνεται με την ετήσια συνδρομή μέλους των 1.500 ευρώ (βλ συνημμένη “Aίτηση Ετήσιας Συνδρομής”). Η ετήσια συνδρομή, πέραν της συμμετοχής στην έκθεση, εξασφαλίζει την πρόσβαση σε δημοσιεύσεις και έρευνες για την αγορά της ιδιωτικής ετικέτας καθώς και την δυνατότητα συμμετοχής σε σεμινάρια και συνέδρια που διοργανώνει η PLMΑ ανά τον κόσμο. Όσες εταιρείες είναι ήδη μέλη της PLMA δεν θα χρεωθούν την επιβάρυνση των 1.500 ευρώ.
Η συμμετοχή σας περιλαμβάνει:
1.    Ενοίκιο χώρου και κατασκευή απλού τύπου περιπτέρου Shell Scheme ή, εφόσον επιθυμείτε custom- made κατασκευή, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE  αναλαμβάνει την συγκέντρωση προσφορών από εργολάβους ειδικών εκθεσιακών κατασκευών. 
2.    Λειτουργικές ανάγκες περιπτέρου (καθαρισμός, φύλαξη, ρεύμα, αλλά όχι 24ωρη κατανάλωση που απαιτείται για ψυγεία κλπ.)
3.    Προβολή της εταιρείας με καταχώρηση ανά κατηγορία προϊόντος, τόσο στον έντυπο όσο και στον ηλεκτρονικό κατάλογο της έκθεσης και σύνδεση της ιστοσελίδας του εκθέτη με τον ηλεκτρονικό κατάλογο.
4.    Πρόσκληση αγοραστών του κλάδου από την GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE
5.    Παροχή στοιχείων για την αγορά
6.    Εξασφάλιση πρόσθετων (προαιρετικών) παροχών με επιβάρυνση του εκθέτη (ψυγείο, t.v., dvd player, συνδεση internet, λοιπός εξοπλισμός κλπ). Η παραγγελία γίνεται απευθείας στους επίσημους εργολάβους της PLMA Chicago και το κόστος εξοφλείται απευθείας σε αυτούς.
7.    Παρουσία στελεχών της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE  για την εύρυθμη λειτουργία της συμμετοχής αλλά και την κάλυψη αναγκών κατά την προετοιμασία αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.
προσκαλούμε να προβάλετε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σας στην ερχόμενη PLMA Chicago 2017 με κόστος συμμετοχής 4.500 $ / booth (3Χ3 = 9τμ). Το κόστος συμμετοχής για δύο περίπτερα διαμορφώνεται σε 7.500$. Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%. 
Η εξόφληση γίνεται απευθείας στους διοργανωτές της έκθεσης. Δείτε συνημμένη αίτηση.
Στο  παραπάνω κόστος  πρέπει να συνυπολογίσετε το ποσό του Coordination & Support fee ύψους 500€ / εκθέτη συν 24% Φ.Π.Α. Το ποσό αυτό θα πρέπει να καταβληθεί στον τραπεζικό λογαριασμό της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ταυτόχρονα με την εξόφληση.

Μεταφορά εκθεμάτων
Οι συμμετέχοντες εκθέτες έχουν την ευχέρεια της επιλογής να οργανώσουν την μεταφορά των προϊόντων τους αυτόνομα ή σε μαζική αποστολή που προτίθεται να οργανώσει η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE. Να τονίσουμε ότι στις προτεινόμενες τιμές της έκθεσης δεν περιλαμβάνονται κόστη μεταφοράς προϊόντων των εκθετών. Για τη μαζική αποστολή θα ενημερωθείτε άμεσα, έτσι ώστε να έχετε το χρόνο να αποφασίσετε τον τρόπο μεταφοράς των εκθεμάτων και προϊόντων σας στην έκθεση.  Να σημειώσετε ότι για το κόστος της μεταφοράς θα τιμολογηθείτε απευθείας από την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Όροι Συμμετοχής 
Αιτήσεις συμμετοχής άμεσα

Λόγω υψηλής ζήτησης της έκθεσης πρέπει η δήλωση συμμετοχής να αποσταλεί άμεσα με την αντίστοιχη καταβολή εξόφλησης προς την εταιρεία. Να σημειωθεί ότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Η αίτηση συμμετοχής (επισυνάπτεται) να αποσταλεί στο info@greatexhibitions.gr ή στο fax 210 7755049 με κοινοποίηση στο exhibit@plma.com. Με την εκδήλωση ενδιαφέροντος θα σας αποσταλούν τα έγγραφα με τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής και η φόρμα για να συμπληρώσετε τις κατηγορίες των προϊόντων που θα εκθέσετε, ενώ στους εκθέτες που δεν είναι ήδη μέλη της PLMA θα αποσταλεί η αίτηση εγγραφής μέλους.

Η αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να συνοδεύεται με άμεση εξόφληση του συνολικού ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργανώτριας εταιρείας καθώς και του Coordination & Support fee ύψους 500€ στον λογαριασμό της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE  (για τα μη μέλη της PLMA η επιπρόσθετη επιβάρυνση είναι 1.500€ για την ετήσια συνδρομή μέλους).
 
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας κατανομής των περιπτέρων με βάση την αίτηση συμμετοχής που θα συνοδεύεται από την αντίστοιχη προκαταβολή.
Η πληρωμή του Coordination & Support fee ύψους 500€ / εκθέτη συν 24% Φ.Π.Α μπορεί να γίνει με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας :
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ / ΑΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 5079 – 072148 – 715  / ΙBAN: GR18 0172 0790 0050 7907 2148 715
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: GREAT – TRADE EXHIBITIONS & EXPORTS – CONSULTING SINGLE MEMBER PRIVATE COMPANY
Να σημειώσετε ότι το παραστατικό ή ηλεκτρονική κατάθεση θα πρέπει να αναγράφει την επωνυμία της εταιρείας και την έκθεση που αφορά.
Κατόπιν των παραπάνω, παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής με e-mail στο info@greatexhibitions.gr ή στο fax 210 7755049. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 210 7755080.

Για περισσότερες πληροφορίες, απορίες ή διευκρινήσεις καθώς επίσης και για την αίτηση ετήσιας συνδρομής, μπορείτε να απευθύνεστε στο 210 7755080 ή στο info@greatexhibitions.gr.

Previous ICAP: «40 Κορυφαίοι Κλάδοι της Ελληνικής Οικονομίας» – 2017
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας