Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
ekthesi domikon azerbaitzan F 408556909

Πρόσκληση συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Δομικών Υλικών WorldBuild Baku

Επιδότηση 40% στη συμμετοχή σας. Ο Enterprise Greece σε συνεργασία με το Ελληνο Αζέρικο Εμπορικό και Οικονομικό Επιμελητήριο και με την υποστήριξη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) διοργανώνουν για πρώτη φορά την ελληνική συμμετοχή με εθνικό περίπτερο στη διεθνή έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών WorldBuild Baku 2017 στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.
Η έκθεση εστιάζει στους ακόλουθους τομείς:
  • Δομικά υλικά,
  • Κατασκευές –  Μελέτες,
  • Τεχνολογία ύδρευσης άρδευσης και προστασίας του περιβάλλοντος,
  • Τεχνολογία κλιματισμού (ψύξη – θέρμανση) κατοικιών και επαγγελματικών χώρων,
  • Συστήματα καθαρισμού και συντήρησης,
  • Προϊόντα μεταλλουργίας και υαλουργίας,
  • Μπάνια,
  • Κεραμικά,
  • Μάρμαρα και υλικά επεξεργασίας μαρμάρων και
  • Φωτισμός
Φέτος ο οργανισμός Enterprise Greece επιδοτεί το 40% της συμμετοχής της επιχείρησης όσον αφορά στο ενοίκιο του χώρου και την κατασκευή του περιπτέρου.Πλεονεκτήματα συμμετοχής στη WorldBuild Baku 2017Η συγκεκριμένη διεθνής έκθεση αποτελεί το βασικό σημείο συνάντησης εταιρειών από τον κλάδο των κατασκευών και των δομικών υλικών στην περιοχή της Κασπίας. Εταιρείες από χώρες όπως το Ιράν, η Ρωσία και το Καζακστάν συμμετέχουν στην εν λόγω έκθεση, η οποία προσελκύει επιχειρήσεις από τουλάχιστον 24 χώρες. Με εθνικό περίπτερο συμμετείχαν το 2016 η Ιταλία, το Ιράν και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Γιατί στο Αζερμπαϊτζάν;
 
Οι ρυθμοί ανάπτυξης της οικονομίας της χώρας από το 2005 ως σήμερα είναι από τους υψηλότερους παγκοσμίως. Βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης αποτελεί η ανάπτυξη μη συναφών με τα πετρελαιοειδή τομέων, όπως οι κατασκευές και οι νέες τεχνολογίες.
Οσον αφορά στις ελληνικές εξαγωγές στο Αζερμπαϊτζάν, ελληνικά προϊόντα όπως συμπιεστές (compressors) για αγωγούς, τσιμέντο/κλίνκερ, εξοπλισμός για γεωτρήσεις, ανελκυστήρες, μάρμαρο, ταινίες περίδεσης από αλουμίνιο και καλώδια από χαλκό βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας.Επιπλέον, τo Ελληνο Αζέρικο Εμπορικό και Οικονομικό Επιμελητήριο, στις 17 Οκτωβρίου θα διοργανώσει Business Forum Ελλάδας – Αζερμπαϊτζάν στο οποίο θα δοθεί η δυνατότητα για B2B επαφές με Αζέρους επιχειρηματίες.
 
Κόστος συμμετοχής
Για εταιρείες που επιθυμούν να συμμετάσχουν με περίπτερο μικρότερο των 9 τ.μ., εντός του Ελληνικού περιπτέρου σε ενιαίο μεν χώρο αλλά και με ταυτόχρονη ατομική προβολή, το κόστος ανέρχεται στο εφάπαξ ποσό των 1.600€ και επί πλέον εφάπαξ ποσό 150 € για registration fee, πλέον 24% ΦΠΑ. Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα για εκμετάλλευση της επιδότησης και σε ατομικό περίπτερο μέχρι 24 τετραγωνικά μέτρα.
 
Όροι συμμετοχής
Για την συμμετοχή τους στην έκθεση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταβάλουν μέχρι τις 31 Μαΐου, ως προκαταβολή, το 50% του συνολικού κόστους συμμετοχής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες με το Ελληνο Αζέρικο Εμπορικό και Οικονομικό Επιμελητήριο, Αμαρουσίου Χαλανδρίου 71, 15125 Μαρούσι, Τηλ: 210 7249185.
Previous ΤΕΙ Ηπείρου: Διαγωνισμός για την συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών ψυκτών και fan coils
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας