Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
sial china F 2048078425

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ SIAL CHINA 2018

Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, αντιπρόσωπος της έκθεσης στην Ελλάδα, με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη 19η SIAL CHINA που θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 18 Μαΐου 2018 στο New International Expo Center στη Σανγκάη.

Προφίλ Έκθεσης

Η Δ.Ε. SIAL CHINA είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για τον κλάδο τροφίμων- ποτών στην Ασία. Με ετήσια παρουσία, αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη έκθεση στην περιοχή: η διοργάνωση του 2017 συγκέντρωσε περί τους 3.200 εκθέτες από 67 χώρες και πάνω από 101.134 εμπορικούς επισκέπτες (αύξηση 31% σε σχέση με την διοργάνωση του 2016), 149,500 τ.μ. ( +18% αύξηση σε σχέση με το 2016) και 21 κατηγορίες προϊόντων, όπως τρόφιμα, κρασί, γαλακτοκομικά προϊόντα, αλκοολούχα και μη αλκοολούχα ποτά.  Το 95% των εκθετών της διοργάνωσης του 2017 έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και οι περισσότεροι πραγματοποίησαν εμπορικές συμφωνίες που προήλθαν από την συμμετοχή τους στην Sial China. Η έκθεση εδρεύει στην Σανγκάη, την μεγαλύτερη πληθυσμιακά πόλη στην Κίνα, διεθνές οικονομικό και εμπορικό διαμετακομιστικό κέντρο με το πιο πολυάσχολο λιμάνι παγκοσμίως.
Η SIAL CHINA  παραδοσιακά προσελκύει το ενδιαφέρον των σημαντικότερων εισαγωγέων, διανομέων, επαγγελματιών λιανικής και χονδρεμπόρων της Κίνας και χαρακτηρίζεται ως η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην Ασία.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο επίσημο site της έκθεσης www.sialchina.com 

Προϊόντα που προβάλλονται
 
 Η έκθεση θα φιλοξενήσει εταιρείες με προϊόντα της κατηγορίας τροφίμων και ποτών όπως: φρέσκα φρούτα και λαχανικά, αποξηραμένα φρούτα, ξηροί καρποί, γαλακτοκομικά, προϊόντα επεξεργασμένου κρέατος, αλλαντικά, κατεψυγμένα προϊόντα, έλαια και λίπη, κονσέρβες, έτοιμα γεύματα, θαλασσινά και ψάρια, αρτοποιήματα, προϊόντα ζαχαροπλαστικής, προϊόντα delicatessen, αναψυκτικά και μη αλκοολούχα ποτά, κρασί, αλκοολούχα ποτά κα.

Παράλληλες εκδηλώσεις
ΣΣτα πλαίσια της  SIAL CHINA 2017 θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις με στόχο την ενίσχυση της εκθεσιακής σας παρουσίας:  
•    SIAL Innovation
•    Retail & Hospitality Forum
•    World Tour by SIAL
•    “La cuisine”
•    Chocolate World
•    China National Specialty Tea Brewers Cup
•    Sea Fest’
•    Best Buy China Competition
•    Wine Innovation Forum
•    Master Classes
•    After SIAL Party

Η  Ελληνική Συμμετοχή του 2017
Η συμμετοχή της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE και  για το 2017 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με την εταιρεία μας να διοργανώνει μια άρτια παρουσία, με αναβαθμισμένες ξύλινες κατασκευές, γραφικά, πλούσιο φωτισμό και έντονη σήμανση της Ελλάδας και διακριτική εταιρική σήμανση.  Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν σημαντικές επαφές, με κάποιες να έχουν ήδη προχωρήσει σε συνάψεις συμφωνιών, σύμφωνα με τον απολογισμό των εκθετών μας.
   
Το 2015 & 2016 η  GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE είχε διοργανώσει επίσης την ελληνική συμμετοχή και το 2018 θα είναι η 4η διοργάνωση από την εταιρεία μας.

Η Ελληνική Συμμετοχή του 2018

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της έκθεσης για την Ελλάδα, έχει εξασφαλίσει προνομιακούς χώρους, προσδίδοντας στην ελληνική συμμετοχή ιδιαίτερη δυναμική με τα ξύλινα, καλαίσθητα και όχι τυποποιημένα περίπτερά της. Μέσα από μια εμφανώς αναβαθμισμένη και συγχρόνως λειτουργική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE GREAT σας δίνει την δυνατότητα να μην λείψετε από το μεγαλύτερο γεγονός που σας ανοίγει τις πόρτες στην μεγάλη αγορά της Κίνας, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη και επιτυχημένη παρουσίαση των ελληνικών προϊόντων που μπορούν να προβληθούν στην έκθεση. Η εμπειρία μας εξασφαλίζει την άψογη διοργάνωση και υποστήριξη της εταιρείας σας.

Σας προσκαλούμε να προβάλετε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σας στην SIAL China 2017 με κόστος συμμετοχής    725€/τ.μ συν  595€ το Registration – Coordination fee.  Το Registration – Coordination fee περιλαμβάνει την  καταχώρηση σας στον επίσημο κατάλογο της έκθεσης και site της έκθεσης και όλες τις διαχειριστικές διαδικασίες της συμμετοχής σας.
Το κόστος συμμετοχής για τα γωνιακά περίπτερα διαμορφώνεται σε 795€ τ.μ. συν 595€ το Registration – Coordination fee.
Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.
Η συμμετοχή σας  περιλαμβάνει:  
1.    Ενοίκιο χώρου  σε υψηλής επισκεψιμότητας θέση στην έκθεση.
2.    Νέα, αναβαθμισμένη, με εταιρική σήμανση ξύλινη κατασκευή περιπτέρου, με πλήρη εξοπλισμό και άπλετο φωτισμό. Για περίπτερο 9 τ.μ. περιλαμβάνονται 1 info desk  με το λογότυπό σας και  ενσωματωμένη γυάλινη βιτρίνα, 2 επιτοίχια ράφια, 1 τραπέζι με 3 καρέκλες,  γραφικά στη μετόπη με την επωνυμία σας, 1  καλαθάκι αχρήστων.  Για μεγαλύτερα booths ο εξοπλισμός διαμορφώνεται ανάλογα.
3.    Λειτουργικές ανάγκες περιπτέρου (ρεύμα, καθαρισμός, φύλαξη κλπ). Δεν περιλαμβάνεται 24ωρη κατανάλωση παροχής  ρεύματος και κατανάλωση ρεύματος επαγγελματικού εξοπλισμού.  
4.    Παρουσία στελεχών της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE για την εύρυθμη λειτουργία της συμμετοχής αλλά και την κάλυψη αναγκών κατά την προετοιμασία αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.
5.    Προβολή της εταιρείας με αλφαβητική καταχώρηση τόσο στο έντυπο όσο και στον ηλεκτρονικό της έκθεσης και σύνδεση της ιστοσελίδας του εκθέτη με τον ηλεκτρονικό κατάλογο της έκθεσης.
6.    Πρόσκληση αγοραστών του κλάδου για επίσκεψη στο χώρο συμμετοχής της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE
7.    Παροχή στοιχείων για την αγορά
8.    Εξασφάλιση πρόσθετων (προαιρετικών) παροχών με επιβάρυνση του εκθέτη (ψυγείο, t.v., dvd player, συνδεση internet, λοιπός εξοπλισμός, διερμηνείς, βοηθητικό προσωπικό, παροχή 24ωρου ρεύματος κλπ).

Μεταφορά εκθεμάτων
Οι συμμετέχοντες εκθέτες έχουν την ευχέρεια της επιλογής να οργανώσουν την μεταφορά των προϊόντων τους αυτόνομα ή σε μαζική αεροπορική αποστολή που προτίθεται να σας υποδείξει η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, για εξοικονόμηση κόστους λόγω της ομαδικής μεταφοράς των εκθεμάτων. Να τονίσουμε ότι στις προτεινόμενες τιμές της έκθεσης δεν περιλαμβάνονται κόστη μεταφοράς προϊόντων των εκθετών, όπως έγινε και στις προηγούμενες συμμετοχές. Για τη μαζική αποστολή θα ενημερωθείτε άμεσα, έτσι ώστε να έχετε το χρόνο να αποφασίσετε τον τρόπο μεταφοράς των εκθεμάτων και προϊόντων σας στην έκθεση. Να σημειώσετε ότι για το κόστος της μαζικής μεταφοράς θα τιμολογηθείτε απευθείας από την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία επιλογής σας.

Όροι Συμμετοχής  
Αιτήσεις συμμετοχής άμεσα
Η συμμετοχή της εταιρείας κατοχυρώνεται με την αποστολή συμπληρωμένης αίτησης συμμετοχής (συνημμένα) και την αντίστοιχη καταβολή 35% του συνολικού ποσού συμμετοχής της συν το registration – coordination fee. Σε περίπτωση έγκαιρης ακύρωσης (βλ. άρθρο 7 κανονισμός συμμετοχής) και μόνο εφόσον ο χώρος διατεθεί σε άλλη εταιρεία, το ποσό της προκαταβολής μπορεί να επιστραφεί. Η καταβολή θα πρέπει να γίνει ως εξής:

α) Προκαταβολή 35%  του συνολικού ποσού συμμετοχής  συν 595€ registration – coordination fee άμεσα
β) Καταβολή  35% του συνολικού ποσού συμμετοχής μέχρι τις 28/2/2018
γ) Εξόφληση 30% του συνολικού ποσού συμμετοχής μέχρι τις 31/3/2018

Η καταβολή του  ΦΠΑ θα πρέπει να πραγματοποιηθεί έως 4/5/2018 και η τιμολόγηση θα γίνει μετά την έκθεση.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας :
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ /ΑΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 5079 – 072148 – 715 / ΙBAN: GR18 0172 0790 0050 7907 2148 715
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: GREAT – TRADE EXHIBITIONS & EXPORTS – CONSULTING SINGLE MEMBER PRIVATE COMPANY
Να σημειώσετε ότι το παραστατικό ή ηλεκτρονική κατάθεση θα πρέπει να αναγράφει την επωνυμία της εταιρείας και την έκθεση που αφορά.

 
Παρακαλούμε να αποστείλετε τη συμπληρωμένη αίτηση συμμετοχής με e-mail στο info@greatexhibitions.gr ή στο fax 210 7755049.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 210 7755080 και στο 2107755046.

 Η ομάδα της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE

Previous Πράξη η ενεργοποίηση των Δορυφόρων Λογαριασμών Τουρισμού – Για πρώτη φορά αξιόπιστα δεδομένα για όλα τα μεγέθη του ελληνικού τουρισμού συμβατά με διεθνή πρότυπα
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας